3T-Treningssenter » 30 dager hjemmetrening med 3T!
Gå til innhold Gå til hovedmeny Gå til undermeny
Du er inne i undermenyen

30 dager hjemmetrening med 3T!

Velkommen til vårt program for hjemmetrening. Du har nå tilgang til 30 treningsøkter du kan gjøre hjemme, som kan kjøres både med og uten utstyr. Alle øktene har en egen video med forklaring på hvordan du kan gjennomføre treningen.

 

De fleste øktene vil inneholde øvelser med egen kroppsvekt, men det vil også være økter der du må finne frem en stol eller ryggsekk eller treningsutstyr om du har. Programmet består av styrkeøkter og kondisjonsøkter. Hver syvende dag er det lagt opp til en rolig økt med yoga, som kan gjøres av alle og ikke krever noen tidligere erfaring.  

 

Trykk her for å laste ned treningsprogrammet med linker til instruksjonsvideoene

 

Alle treningsøkter kan gjennomføres på ulike nivåer, slik at man enkelt kan finne en passende økt uansett treningserfaring. Du får forslag til hvordan man kan skalere et nivå opp eller ned i introduksjonsfilmene til hver økt.

 

Du kan gjennomføre øktene slik de er satt opp i 30 dager, eller ta noen hvile-dager dersom du ønsker det. Det er helt opp til deg! Målet med programmet er å starte eller vedlikeholde gode vaner for fysiske aktiviteter i hverdagen. Helt bakerst i kompendiet finner du en treningslogg hvor du kan krysse av for gjennomførte økter, og gi treningen et terningkast.

 

Programmet er utviklet av Agnete Fjellheim Opland, Klinikkansvarlig ved 3T-Klinikken. Agnete har god erfaring som både fysioterapeut og personlig trener, og brenner for fysisk aktivitet og god helse.