3T-Treningssenter » 3T-Akademiet for ansatte
Gå til innhold Gå til hovedmeny Gå til undermeny
Du er inne i undermenyen

3T-Akademiet for ansatte

B/C kurs for ansatte Kursholder: Monica Halvorsen Berg

Ønsker du å bli tryggere på å undervise B- eller C-timer? Trenger du mer inspirasjon, eller tips til hvordan du kan formidle koreografien din? Da passer dette kurset godt for deg!

 

Lørdag 14. sept: Introkurs «Fra A til B nivå»

Søndag 15. sept: Worksop aerobic B/C-nivå

Søndag 22. sept: Workshop step B/C-nivå.

 

Kursholder: Monica Halvorsen Berg

 

Det er lagt opp slik at du kan delta på bare aeorbic eller step, eller begge deler om du ønsker. Det er også satt opp en ekstra introrunde «Fra A til B» dagen før første samling, som vi anbefaler dersom du er ny på B-timer. Det vil gi deg litt bedre forståelse for det vi går gjennom på hovedsamlingene.

 

 

Fra A til B timer

 

Tid: Lørdag 14. sept kl. 10:00 – 12:00
Sted: 3T-Rosten (klasserom)

 

En to-timers workshop der du får grunnleggende innføring i blokkmetoden på B-timer. Her vil det kun bli teoretisk gjennomgang. Det anbefales at alle som ikke har lengre erfaring med B-timer deltar på denne workshopen, slik at man har et bedre grunnlag for å delta på påfølgende 3T-AK B/C nivå enten for gulv eller step.

 

 


 

Workshop aerobic på B/C-nivå

 

Tid: Søndag 15. september kl. 10.00 – 14:00

Sted: 3T-Rosten (aerobicsal)

 

På dette kurset skal du lære mer om hvordan man underviser en avansert koreografi på gulvtimer. Med gulvtimes menes både aerobic- og dansetimer der man bygger koreografien i blokker. Hvor avansert den skal være, er opp til deg selv. Du kan velge å legge deg på B-nivå, C-nivå eller bare holde fokus på å lære ulike trinnkombinasjoner som du selv kan sette inn i en B eller C time. Kurset forutsetter at du har trent aerobic før, og har kjennskap til mer avanserte trinn som man ikke finner på A-timer. Kurset vil bestå av både praktisk og teoretisk gruppearbeid, og dere vil jobbe i grupper med andre som har lagt seg på samme vanskelighetsnivå. Vi vil blant annet fokusere på:

 

Hvordan skape flyt i koreografien

Hvordan bryte ned og formidle avansert koreografi

Hvordan utvikle og bygge opp avansert koreografi

 

 


 

Workshop Step på B/C-nivå

 

Tid: Søndag 22. september kl. 10.00 – 14:00

Sted: 3T-Rosten (aerobicsal)

 

På dette kurset skal du lære mer om hvordan man underviser en avansert symmetrisk step-koreografi. Hvor avansert den skal være, er opp til deg selv. Du kan velge å legge deg på B-nivå, C-nivå eller bare holde fokus på å lære ulike trinnkombinasjoner som du selv kan sette inn i en B eller C time. Kurset forutsetter at du har trent step før, og har kjennskap til mer avanserte trinn som man ikke finner på A-timer. Kurset vil bestå av både praktisk og teoretisk gruppearbeid, og dere vil jobbe i grupper med andre som har lagt seg på samme vanskelighetsnivå. Vi vil blant annet fokusere på følgende:

Hvordan undervise symmetrisk step

Hvordan bryte ned og formidle avansert koreografi

Hvordan utvikle og bygge opp avansert koreografi