3T-Treningssenter » Presentører / Foredragsholdere
Gå til innhold Gå til hovedmeny Gå til undermeny

Presentører / Foredragsholdere

 

 

Monika Björn

Monika er forfatter, og er en kjent treningsprofil fra Sverige som har gitt ut tre suksessrike bøker (Norstedts), hvorav den siste «Sterke 50+: hormoner, søvn, kosthold & trening» ble nominert til «Årets faktabok» i 2021. Hun har jobbet fulltid med trening og helse i +25 år. Monika har de siste årene profilert seg som en av Sveriges mest kjente overgangsalderaktivister og er en ettertraktet foreleser & trener. Over 10 000 kvinner (og noen menn) har deltatt på Monikas foredrag «Strong through Menopause» og hun har trent 1000 Strong through Menopause-sertifiserte trenere siden januar 2020.

 

 


Silje Thorstensen

Silje har en allsidig bakgrunn og har vært i treningsbransjen siden 2004. Gruppetrening og yoga står hjertet nært, og det ligger alltid en tanke bak det som presenteres.

Silje underviser i Vinyasa, Yin og Yoga Nidra og hun tar for tiden en bachelor i anvendt psykologi som kommer godt med i arbeidet med mennesker, helse og yoga.

Silje er medeier på Myrens Treningssenter i Oslo, myrens.no, der hun blant annet holder gruppetimer på ukentlig basis i tillegg til å holde en rekke eventer og workshops i hele Norge.

Du møter henne også ukentlig gjennom podcasten Treningspodden og som agent for SOMA MOVE® konseptet som har tatt Skandinavia med storm med sitt helhetlige fokus på bevegelse.

På Silje sine timer blir du tatt varmt imot og hun brenner for å skape gode opplevelser som påvirker hele deg som menneske.

 

 


Marleen Moll, 3T-Klinikken

Marleen fra Nederland er utdannet fysioterapeut, hun er PT og gruppeinstruktør med mange års erfaring i å hjelpe andre i å trene smart og bli sterkere. Gjennom årene har hun utviklet en spesiell interesse og lidenskap når det kommer til kvinnehelse, og etter å ha jobbet med et kvinnelig toppidrettslag ble hun veldig interessert i hvordan menstruasjonssyklus påvirker både trening og restitusjonsevne.

Er syklusen et hinder for oss, eller kan vi faktisk lære å jobbe med den i stedet for?

Kristine Jensvold

Med over 20 år i treningsbransjen har Kristine opparbeidet seg en lang og bred erfaring. Hun er en allrounder som underviser det meste, men falt virkelig for Pilates og yoga da hun startet med det for alvor for noen år siden. Hun elsker å formidle bevegelsesglede og å inspirere andre til gi sitt beste. Med sin smittende treningsglede og gode formidlingsevne vil du garantert få en herlig opplevelse på Kristines Pilatesklasse!

 

 


Mari Fevaag Heger – Fertilitetscoach ved Medicus 

Mari har har faglig bakgrunn som sosionom og coach, samt flere års erfaring fra barnevern og eget selskap. Hun har selv erfaring fra prøverørsprossessen, og etter flere mislykkede forsøk har hun til sammen fått tre nydelig barn.

 

 

Tilbake til hoveside