3T-Treningssenter » Timebeskrivelser
Gå til innhold Gå til hovedmeny Gå til undermeny

Timebeskrivelser

 

Sterk gjennom overgangsalderen

– en forelesning for kvinner, og alle som jobber med, eller lever med en kvinne. (90 min)

Monika Björn 

 

Nevn ordet overgangsalder og de aller fleste tenker på noe negativt! Men det trenger absolutt ikke være sånn. Forfatteren og treningseksperten Monika Björn snakker med både humor og alvor om en fase i livet som halvparten av verdens befolkning vil oppleve før eller siden. Sterk gjennom overgangsalderen er et inspirasjonsforedrag som ønsker å oppmuntre kvinner – og alle som bor eller jobber med en kvinne – til å lære mer om kvinnekroppen og hva du selv kan gjøre for å ha det så bra som mulig i en tøff tid i livet for mange.

 

 

Feminin kraft og mentale verktøy

(60 min)

Silje Torstensen 

 

Hvilke fordeler har kvinner som praktiserer yoga? Velkommen til en spennende introduksjon av psykologiske verktøy som tar utgangspunkt i fordelene du kan høste fra yogaens verden. Yoga kan gi deg en økt bevissthet mellom kropp og sinn, fremme fysisk bevegelse og dyrke aksept og takknemlighet rundt hvem du er. Bli kjent med smarte og enkle verktøy som du kan benytte for å bli en ekte power lady i eget liv!

 

Trening og menstruasjonssyklus

(60 min)

Marleen Moll 

 

Hvordan samarbeide med kroppen for best mulig treningseffekt!

Kvinner og menn er ulike, og opp igjennom historien har det vært lite fokus på forskjellene når det kommer til fysisk aktivitet. Det meste av kunnskapen har nemlig vært basert på menn! Men nyere forskning viser derimot at det er store forskjeller, og det skal vi se nærmere på i dette foredraget. Lær mer om hvordan din menstruasjonssyklus påvirker treningseffekt, yteevne og restitusjon, og lær mer om hvordan du kan samarbeide med kroppen din for best mulig treningseffekt!

Et foredrag som passer for deg som har en menstruasjonssyklus, eller vil lære mer om hvordan den og trening går sammen.

 

Trening og graviditet

(60 min)

Mari Fevaag Heger fra Medicus

 

Trening og graviditet

Hvordan skal du forholde deg til fysisk aktivitet når du prøver å bli gravid, eller allerede er det?

Veien til ønskebarnet kan noen ganger føre med seg mange spørsmål og følelsesmessige reaksjoner. Mari Fevaag Heger er fertilitetscoach i Medicus, og snakker daglig med par og single som prøver å bli gravide. Ett av temaene det snakkes om er fysisk aktivitet når man prøver å bli gravid. Bli med på et foredrag som gir deg mer kunnskap om dette temaet 11. mars.

 

 

-alle timene varer i 60 min

 

Happy Morning Flow

Silje Torstensen

 

Velkommen til en herlig og myk morgen boost på yogamatten! Her vekker vi kroppen og henter fram vår indre feminine kraft gjennom en oppløftende yogaflyt.  Glede og tilfredshet står  i fokus med lekne men enkle stillinger som passer for absolutt alle. Varmt velkommen til Happy Morning flow!

 

Pilates Flow

Kristine Jensvold

 

Pilates er en treningsform som kombinerer bevegelse, pust og bevissthet. Du trener styrke og smidighet for hele kroppen, samtidig som kjernemuskulaturen, eller kroppens «senter» som vi kaller det i Pilates (mage, rygg og bekken), som står i hovedfokus. I denne timen vil Kristine guide deg gjennom en herlig økt for hele kroppen hvor du vil få god tid til å bli kjent med både nye og gamle øvelser.

 

Effort & Ease

Monika Björn

 

Med klar og enkel pedagogikk vil Monika lede deg gjennom en yogatime som inneholder både dynamikk, stillhet, styrke og bevissthet. La deg inspirere av både kjente, men også nye tilnærminger på yogamatten. Klassen er åpen for alle nivåer. Velkommen.

 

YinYoga & Nidra

Silje Torstensen

 

Yoga Nidra, også kjent som yogisk søvn, er en meditasjonsteknikk for å oppnå en dypere form for avspenning. Denne tilstanden mellom våkenhet og søvn kan bidra til å løse både fysiske og mentale spenninger.

Timen innledes av klassiske Yin posisjoner før Silje leder deg gjennom en guidet meditasjon.

 

Tilbake til hoveside