3T-Treningssenter » Presentører/Foredragsholdere
Gå til innhold Gå til hovedmeny Gå til undermeny

Presentører/Foredragsholdere

 

 

Daglig leder og partner i Volo AS.

Ketil har jobbet med HR og utvikling av mennesker i over 30 år, og har bred erfaring fra flere bransjer. Han etablerte Volo AS i 2007. Ketil har lang erfaring med prosesser innen ledelse, coaching, teamutvikling, salg, omdømmebygging, bedriftskultur, visjon og verdiimplementering, samt trening og utvikling innen effektiv adferd og kommunikasjon.

Ketil har vært leder for Fagråd Ledelse & Kompetanse i NiT, og har lenge vært aktiv i Næringsforeningsarbeid i Trondheimsregionen. Han har erfaring som foreleser ved Handelshøyskolen BI Trondheim, og er utdannet innen finans og markedsføring, i tillegg til coaching og ledelse ved NTNU i Trondheim.

 

 

 

Kine Borge-Skar Arntzen jobber som Markedsansvarlig ved AFPT, Akademiet for Personlig Trening, og har over 25 års erfaring med salg og kundeservice. Hun  har gått den «harde» salgsskolen fra starten i Telenor Media som 19 åring, og derfra har hun brent for faget Salg, og hvilke strategier som må iverksettes for å lykkes.

 

Kine har også jobbet i treningssenterbransjen siden 2004, og har masse erfaring både som medarbeider med budsjettansvar, men også som leder med personalansvar og ikke minst, resultatansvar! Hun er en av foreleserne på utdanningen; salg og markedsføring, noe hun mener er avgjørende kunnskap for en kommende Personlig Trener som skal lykkes.

 

 

 

Jessica Clarén er en av Sveriges største sykkelprofiler, hun er konkurransesyklist, og grunderen av sykkelkommunitien She Rides sherides.se

 

Hun har studert idrettsmedisin, ernæring og biomekanikk i tillegg til en rekke andre treningskurs. Hun har undervist som instruktør siden 1998, og hennes faglige kompetanse kombinert med den lange instruktørerfaringen gjør at Jessica og hennes timer er noe du ikke bør gå glipp av! I 2013 vant hun den anerkjente prisen Gullhjertet for hennes innsats i fitnessbransjen, og er  i dag et stort forbilde for mange innen sykling, løping og yoga.

 

 

 

 

Denne inspirerende yogien, tidligere kjent som Johanna Andersson, er en soulworker og entreprenør innen trening, helse, og personlig utvikling. Hun har jobbet fulltid som konseptutvikler, yogalærer og trener i mer enn 15 år, og har blitt en etterspurt lærer både i og utenfor hjemlandet Sverige. Hennes tilstedeværelse og lidenskap er helt unik, noe som absolutt kommer frem når hun underviser sine klasser. Ikke gå glipp av sjansen til å få en liten dose Johanna – la deg inspirere!

 

 

 

 

Magnus Fjeller har jobbet som gruppetreningsinstruktør siden 2011 og hatt over 5000 PT-timer gjennom sin PT-karriere siden 2014. Med mange forskjellige gruppekonsepter har han hjulpet mange forskjellige mennesker med sine mål. I forbindelse med sin masteroppgave ved NTNU fordypet han seg i «Viktigheten av styrketrening for eldre». Han har blant annet hatt ansvar for å følge opp seniorprogrammer for fallforebyggende trening. Dette prosjektet har vært i samarbeid med NTNU, VIRKE trening og Helsedirektoratet. Med godt over 2000 godt voksen/senior-timer og en mastergrad fra NTNU innen styrketrening for eldre vil han ha dele sin kunnskap og erfaring med deg som er gruppeinstruktør og/eller personlig trener.

 

 

 

Yvonne Cathrine Senn er tidligere utøvende danser og koreograf både innen dansekunst og musikal sjangeren. Drev aktivt med dans i 20 år og la opp som profesjonell danser i en alder av 30år. Hun begynte å trene mer styrke og kondisjon hvor det jevnlig ble postet om treningsøkter i sin egen Instagram-konto, som ledet henne videre til et A-lag i herrefotball hvor hun hadde timer i bevegelighetstrening. I all hemmelighet var dette en liten drøm gått i oppfyllelse, da hun alltid har sagt at dette er viktig for spillerne. Videre ble det også trening i basseng med revmatikere. Yvonne kjente at dette var meningsfylt arbeid og tok en 3-åring bachelor i Bevegelsesvitenskap ved NTNU. Midt i studiet og covid ble Yvonne gravid for første gang og kjente på behovet for trening i svangerskap. Hun tok så kontakt med en instans som sertifiserer innen gravidtrening, og i april 2021 startet Yvonne opp med «Mamma & mini» og «Gravid tabata» på 3T-Ilsvika.

 

Hun har per dags dato hatt 148 gruppetimer hvor følgende timer inngår: 10 kurs Treningsgruppe for gravide, Gravid styrke, Gravid tabata, Mamma & mini yoga, Mamma & mini tabata, styrke bekkenbunn, Workshops/foredrag. I tillegg kommer PT-timer med trening under svangerskap og etter fødsel.

 

 

 

Adam er tidligere profesjonell fotballspiller fra Slovakia som de siste 7 årene har jobbet som Personlig trener. Har er en meget ettertraktet PT, kreativ, kunnskapsrik og en vår mestselgende PT noen sinne. Han har høy kompetanse innen idrettsspesifikk trening, men men også etterspurt blant kunder med behov for å endre eller opprettet en sunn og leken livsstil.