3T-Treningssenter » Foredrag/Workshop beskrivelser
Gå til innhold Gå til hovedmeny Gå til undermeny

Foredrag/Workshop beskrivelser

 

 

09:00 – 10:00 Foredrag «Bli RÅ i møte med folk» med Ketil Olsen fra Volo

Kickoff! Ketil er en forrykende formidler av viktigheten av menneskelige relasjoner, og hvorfor de spesielt er viktig hos oss på 3T. Dette foredraget passer for alle ansatte i 3T.

 

 

10:15 – 12:30 Workshop i relasjonsbygging med Ketil Olsen fra Volo

Gruppearbeid og caseoppgaver knyttet til din rolle på 3T. Du må ha deltatt på foredraget i forkant for å delta på workshopen.

 

Tema for workshop:

 • Vi bygger alle omdømme for 3T
 • Vi er alle førsteinntrykksansvarlige
 • Vi er alle «selgere og kundebehandlere»
 • Kundens opplevelse av 3T skapes i møte med MEG
 • Min holdning og min adferd av avgjørende for vår kultur
 • Folk og kultur styrker vekst og resultater
 • Sterke relasjonsferdigheter skal være vårt konkurransefortrinn.

 

 

10:15 – 12:30 Blir RÅ på Biomekanikk med Adam Kavka

Hvordan påvirker ulike bevegelser kroppens strukturer?. Hvorfor er det så viktig å være rå på biomekanikk i forhold til jobben din som PT og instruktør?

 

 • Skadeforebygging: Biomekanikk hjelper med å redusere skaderisikoen ved å tilpasse treningen til kroppens naturlige bevegelsesmønstre.
 • Ytelsesoptimalisering: Forståelse av biomekanikk muliggjør optimalisering av teknikken i treningen for å oppnå bedre resultater.
 • Tilpasning til individuelle behov: Biomekanikk tillater tilpasning av treningen basert på individets anatomiske og fysiologiske egenskaper.
 • Rehabilitering og evaluering: Biomekanikk brukes til effektiv rehabilitering etter skader og til å evaluere og forbedre utøverens prestasjoner.

 

I denne workshopen skal vi se på, å analysere følgende øvelser: 

Deadlift

Squat

Core

 

 

13:00 – 16:00 Bli RÅ på PT-salg med Kine Borge-Skar Arntzen

Har du lyst til å lykkes som Personlig Trener, men mangler strategien, redskapene og forståelsen av hva som trengs? Da er denne workshoppen for deg!

 

-Hvordan selger vi vårt produkt?

-Kommunikasjon med kunder

-Målrettet arbeid, også for oss selv

-Prøvetime PT

-Closing i en kundesamtale

-Hvor er vi på vei?

 

 

 

 

09:00 – 12:30 Rocka dina Pilatesklasser med Johanna Hector

Lär dig förmedla pilates med kunskap och kraft 

I denna 3h workshop guidar Johanna Hector dig genom en inspirerande resa för att fördjupa din förståelse för pilates och utveckla ditt undervisande. Genom praktiska övningar och djupgående diskussioner kommer du att lära dig att integrera kunskap och kraftfulla tekniker för att leverera klasser som inspirerar och transformerar dina elever. Målet är att att lyfta dina klasser till nya höjder och bli en ännu mer framgångsrik och uppskattad Pilatesinstruktör.

 

 

09:00 – 12:30 Bli en RÅ seniortrener med Magnus Fjeller

En workshop for deg som ønsker å blir trygg i å guide målgruppen med styrketrening individuelt, men også i grupper. Passer for personlige trenere og gruppeinstruktører som trener eller ønsker å trene godt voksne mennesker. Første del går Magnus gjennom teori, treningsbegreper og verktøy du har bruk for til ditt neste møte med seniorene våre. Andre del er en praktisk workshop hvor du anvender det vi har lært»

 

 

09:00 – 15:30: Bli RÅ på Intensitetssyring og Hiit trening med Jessica Clarén

HIIT-SPINN

Workshoppen gir deg verktøyene og alt du trenger for å kunne instruere HIIT SPIN trygt og sikkert.

Norge har ikke bare gitt verden kulturelle og kulinariske bidrag som A-ha, Kygo, torsk og ostehøvelen, men også banebrytende idrettsforskning, spesielt innen kondisjonstrening. Det har vært stort fokus på høyintensiv trening de siste ti årene, der de klassiske 4×4-minutters intervallene har blitt kjent over hele verden. Forskning de siste årene har vist at det finnes enda mer effektive måter å oppnå større og flere fordeler ved å trene HIIT hvis man deler opp tiden i kortere intervaller med mikropauser. I et testprosjekt viste det seg at de som utførte korte intervaller ble bedre til å utnytte sin maksimale oksygenopptaksevne og økte sin kraftutvikling ved en gitt anstrengelsesnivå, mens de som utførte lange intervaller ikke så de samme forbedringene. I tillegg forbedret gruppen med korte intervaller sin gjennomsnittlige kraft under en 20-minutters sykkeltest betydelig mer enn den andre gruppen.

Derfor har vi tilpasset dette vinnende konseptet videre for å hjelpe våre deltakere med å trene enda mer effektivt – velkommen til HIIT SPINN.

 

DEL 1 – oppmøte spinnsal

9:00 kort introduktion och ”Hej”

9:20-10:20 HIIT SPIN 60 min

10:20-10:30 kort paus

10:30-11:30 HIIT, effekt och puls i praktiken – spinnsal

11:45 teori bakgrund till Upplägget

 

12:30-13:15 lunch

 

DEL 2

13:15 klassuplägg breakdown o fortsättning teori Hur ska du instruera klassen?

1430 HIIT 45 min spinsal

1530 wrap up i spin sal

 

 

13:00 – 16:30 Hands on Yoga med Johanna Hector

Bli mästare på att utveckla dina deltagare på yogamattan

I denna 3h workshop tar Johanna Hector dig med på en djupdykning i konsten att guida och stötta dina elever under yogaklassen. Riktad mot yogalärare, kommer denna workshop att ge dig verktygen och teknikerna för att bli en mästare på att vägleda och utveckla dina deltagare på mattan. Genom praktiska övningar och djupdykning i pedagogik kommer du att lära dig hur du skapar en djupare och mer meningsfull upplevelse för dina elever. Målet är att du ska bli en ännu mer närvarande och trygg yogalärare. Kom och låt oss tillsammans utforska vägen till att bli en mästare att guida andra på yogamattan!

 

 

13:00 – 15-15 Bli en RÅ mammatrener med Yvonne Senn

Hvilke kroppslige/hormonelle endringer den gravide går igjennom i et svangerskap? Når skal den gravide stoppe treningen?

Hvorfor trene styrke og kondisjon i svangerskapet og er det noen øvelser som stikker seg ut og blir anbefalt?

I denne workshoppen vil Yvonne ta deg gjennom teorien og praksisen rundt graviditet og trening.

 

Hvilke øvelsene kan både forebygge og behandle bekkenleddplager?

Bekkenbunn – Anatomi

Bekkenbunn – typiske plager, hva kjennetegner en svak bekkenbunn?

Bekkenbunn – hvordan instruerer vi bekkenbunntreningen

 

 

 • NB: Det vil foregå fotografering/filming under enkelte timer på Inspira. Bildene kan bli benyttet på sosiale medier og til videre markedsføring.