3T-Treningssenter » Behandling i svangerskapet
Gå til innhold Gå til hovedmeny Gå til undermeny

Behandling i svangerskapet

Å være gravid er en helt spesiell tid i livet som byr på mange gleder, men som også kan by på en del utfordringer. I takt med en voksende mage vil man oppleve større svai i ryggen, økt krumning i brystryggen, rask vektoppgang og hormonelle forandringer som skal klargjøre bekkenet for fødsel. Dette er med på å gjøre kvinner mer utsatt for muskel- og skjelettplager under svangerskapet, og medfører ofte smerter og ubehag for mange.

 

På 3T-Klinikken tilbyr vi gode behandlingsmetoder for deg som er gravid. Vi anbefaler deg å ta kontakt med oss tidlig i svangerskapet slik at vi kan hjelpe deg med å forebygge plager som ofte oppstår. Opplever du allerede smerte i bekken eller rygg kan vi hjelpe deg med å redusere disse plagene.

 

Behandling i svangerskap tilbys hos:

 

Bestill time

 

Våre behandlere har også svært god kompetanse på trening, og kan hjelpe deg å sette opp et treningsprogram du kan benytte deg av gjennom graviditeten. Et aktiv svangerskap gir deg mange fordeler, og gjør kroppen bedre rustet til å takle de påkjenninger som kommer før, under og etter fødsel!

 

3T tilbyr ulike gruppetimer tilrettelagt for gravide og nybakte mødre. Se tilbudet over gruppetimer her.