3T-Treningssenter » 3T-llsvika: Kettlebells kurs ansatte (3.-4. feb. 2018 )
Gå til innhold Gå til hovedmeny Gå til undermeny
Du er inne i undermenyen

3T-llsvika: Kettlebells kurs ansatte (3.-4. feb. 2018 )

3T- Ilsvika og Lars Guttormsen inviterer personlige trenere, treningsveiledere og gruppeinstruktører til gratis 9 timers kurs i Kettlebells helgen 3-4 februar.

Lars jobber som PT og gruppeinstruktør på 3T- Ilsvika og har lang fartstid som PT i Elixia og Fresh Fitness. Han har i mange år vært aktiv utøver i Kettlebell Sport, og har en rekke medaljer i NM, EM og VM.

 

Dette er et 9 timers kurs over to dager, hvor målet er å vise at trening med kettlebells er mye mer enn bare tohånds swing og gående utfall. Kurset blir rettet mot hvordan du kan implementere kettlebells i Personlig trening/treningsveiledning, samt i gruppetimesammenheng. Vi skal se på hvordan vi kan sette opp og sette sammen økter og øvelser med kettlebells, og bruke den teknikken vi har lært og kombinere de i små korte metcons eller complexes.

 

Kurset vil bestå av en god kombinasjon av både teori og praksis. Vi gjennomgår kort bakgrunnen til kettlebells og forskjellene mellom de to hovedgrenene innenfor kettlebells (såkalt hardstyle og softstyle/competition style. Det blir gjennomgang av korrekt teknikk på de vanligste løftene, med spesielt fokus på å få til en god sving bevegelse (hoftebruk,pendelbevegelse og kontaktpunkter) da dette er kanskje den viktigste og mest unike bevegelsen innen kettlebells.

 

Ellers så blir det fokus på forskjellige pressbevegelser (floor press, bent press , push press og jerk), trekkbevegelser (one arm row, clean varianter , snatch varianter) samt en del core og loaded carries (tgu, windmill,round the body , bilateral and unilateral loaded carries). Det blir med andre ord en god dose med trening, så møt forberedt med treningsklær,  og pass på å ha med nok mat og drikke. Det er uvante løft og uvante bevegelses baner for mange, så det er veldig vanlig å bli ganske så støl.

 

Det er begrenset med antall plasser, så meld deg på i dag!

 

 

  • Når: lørdag og søndag 3-4 februar
  • Tidspunkt: 1200-1630
  • Hvor: Kjelleren på 3T-Ilsvika

 

Velkommen på kurs!