3T-Treningssenter » HotFlow 60 Litt øvet
Gå til innhold Gå til hovedmeny Gå til undermeny Gå til HotFlow 60 Litt øvet aktiviteter

HotFlow 60 Litt øvet

HotFlow er en dynamisk yogaform gjennomført i et oppvarmet rom med en temperatur mellom 30 og 40 grader. Varmen gjør at muskler og ledd blir mykere slik at du kommer dypere inn i posisjonene. Selv om vi trener i gruppe, er dette en treningsform helt uten konkurranse og prestasjonsjag. Du konsentrerer deg kun om deg selv, og opplever etterhvert at kropp og tanke blir ett med bevegelsene.

 

YogaFlow Litt Øvet er en dynamisk yogaform, hvor posisjonene utøves i en flyt bundet sammen av pusten. Kombinasjonen av tradisjonelle yogaøvelser, og nyere øvelser gir et godt grunnlag for denne timen. Du får trent opp balanse, konsentrasjon, koordinasjon og smidighet. Yoga kan være en mental avkobling fra en stresset hverdag, som igjen kan gi masse energi.

 

Opplev hvordan kroppen strekkes og styrkes, stress ned og opplev total avspenning til behagelig musikk. En treningsform vi anbefaler alle å prøve.

 

«Dersom du har høyt blodtrykk, er gravid, har hjerteproblemer, diabetes eller andre kroniske sykdommer bør du rådføre deg meg lege om du ønsker å praktisere denne type trening.»

 

Du må ha med egen Yogamatte og håndduk på Hot-timer. Dette pga hygieniske årsaker. Om du ikke har Yogamatte, kan dette leies i resepsjonen for kr 50,-

 

Oversikt Body & Mind-timer

 

 

Del på