3T-Treningssenter » HotFlow Øvet 75
Gå til innhold Gå til hovedmeny Gå til undermeny Gå til HotFlow Øvet 75 aktiviteter

HotFlow Øvet 75

HotFlow er en dynamisk yogaform gjennomført i et oppvarmet rom med en temperatur mellom 30 og 40 grader. Varmen gjør at muskler og ledd blir mykere slik at du kommer dypere inn i posisjonene. Selv om vi trener i gruppe, er dette en treningsform helt uten konkurranse og prestasjonsjag. Du konsentrerer deg kun om deg selv, og opplever etterhvert at kropp og tanke blir ett med bevegelsene.

 

YogaFlow Øvet er en videregående dynamisk yogatime med fokus på styrke, smidighet og balanse. Bli sterk, få kontroll, og stress ned med øvelser hentet fra yoga, pilates og vanlig styrketrening. Selv om vi trener i gruppe, er dette en treningsform helt uten konkurranse og prestasjonsjag. Du konsentrerer deg kun om deg selv, og opplever etterhvert at kropp og tanke blir ett med bevegelsene.

 

Du må ha med egen Yogamatte og håndduk på Hot-timer. Dette pga hygieniske årsaker. Om du ikke har Yogamatte, kan dette leies i resepsjonen for kr 50,-

 

Dersom du har høyt blodtrykk, er gravid, har hjerteproblemer, diabetes eller andre kroniske sykdommer bør du rådføre deg meg lege om du ønsker å praktisere denne type trening.

 

Oversikt Body & Mind-timer

 

Del på