3T-Treningssenter » Vann
Gå til innhold Gå til hovedmeny Gå til undermeny Gå til Vann aktiviteter

Vann

Trening i vann skaper like muligheter for gammel som ung, utrent og trent, syk og frisk. Vannet visker ut forskjellene på en måte landtrening ikke kan. Det er mange som for første gang i sitt liv har fått trent skikkelig ved å begynne med trening i vann. Effekten av vanntreninger imidlertid svært avhengig av hvordan du jobber med vannet som motstand. Jo høyere tempo og kraft/innsats, desto mer effektivt arbeid.

 

Treningen gir de samme gevinstene som variert trening på land, økt kondisjon, styrke, bevegelighet, sirkulasjon, koordinasjon, økt forbrenning, men uten risiko for skader.

 

Vannet gir et behagelig og skånsomt treningsmiljø som passer de fleste, også de som ellers har vanskeligheter for å finne passende treningstilbud. Treningene kan gjøres svært krevende for idrettsutøvere som ønsker alternativ og variert trening, eller mykt og behagelig for de som har ulike plager og skader. I forhold til vanlig svømming, som krever god teknikk og som gir et noe ensformig bevegelsesmønster, gir vannaerobic og vannjogging mange flere muligheter.

 

Du finner Vanntimer på 3T-Rosten, 3T-Fossegrenda og 3T-Levanger.

 

Oversikt Vann-timer

Del på

Vann aktiviteter