3T-Treningssenter » Kostholdsveiledning
Gå til innhold Gå til hovedmeny Gå til undermeny

Kostholdsveiledning

Optimaliser kostholdet og nå målet ditt!

Kostholdsveiledningen på 3T er basert på vitenskapelig dokumentert kunnskap som er utarbeidet av Nasjonalt råd for ernæring. Disse omfatter å fremme den enkeltes helse og

forebygge kroniske sykdommer. Trenger du hjelp til å sette sammen et ernæringsmessig riktig kosthold? 3T´s ernæringsveileder bidrar med rådgivning, planlegging og motivasjon, og finner sammen med deg, løsninger for at du skal nå dine mål og få en bedre hverdag. Dine individuelle mål og behov vil stå i fokus.

 

3Ts ernæringsveiledere kan hjelpe deg med råd og veiledning i forhold til:

• Vekt
• Livsstilssykdommer
• Insulinresistens/diabetes type II
• Symptomer fra mage og tarm
• Idrett og idrettsprestasjoner
• Forebygge skader
• Svangerskap og amming

..Eller gi generelle råd for å sikre et sunt og variert kosthold.

 

Kontaktinfo ernæringsveiledere

 

Du kan benytte alle klippekort kjøpt på 3T på kostholdsveiledning! En individuell kostholdsplan tilsvarer 3 klipp PT 50.

 

 

Priser på kostholdsveiledning

 

• Førstegangskonsultasjon: 600,-
Innebærer omfattende karlegging av kosthold, helse og fysisk aktivitet, samt individuelle kostholdsrelaterte utfordringer. Antropometriske mål vil også bli kartlagt. Dette vil gi grunnlag for spesifikke og   individuelle kostholdsråd som imøtekommer personlige ønsker og behov, samt sikrer et sunt og variert kosthold.

 

• Oppfølgingstime: 600,-
Vi går igjennom hvordan det har gått; utfordringer og mestringssituasjoner. Vi gjør eventuelle justeringer av tiltak og jobber videre med de. Eventuelt kan vi se på nye tiltak og iverksette de, eller avslutte oppfølgingen.

 

• Individuell kostholdsplan: 1970,-
Inkluderer førstegangskonsultasjon inntil 50 min med påfølgende individuelt tilpasset kostholdsplan.
Kostholdsplanen blir skreddersydd ut i fra konsultasjonen. Planen imøtekommer egne mål og preferanser. Ernæringsveilederen fokuserer på «vanlig hverdagsmat», som skal være gjennomførbar og ikke for dyrt. En slik plan kan hjelpe til med å få struktur på matinntaket og gir oversikt over hva du skal spise.

 

En kostholdsplan kan være nyttig når du ønsker vektreduksjon, vektoppgang, ha mer kontroll på hva du spiser, få i deg et næringsrikt kosthold og/eller ønsker å komme i gang med gode vaner. Det kan lønne seg økonomisk og tidsmessig å ha en plan. Planen settes opp ut i fra mål til kunden og lages slik at planen er tilpasset kundens behov og ønsker

 

 

 

Del på