3T-Treningssenter » Gravid
Gå til innhold Gå til hovedmeny Gå til undermeny

Gravid

Å være gravid er en helt spesiell tid i livet som byr på mange gleder, men som også kan by på en del utfordringer. Kroppen har godt av å trene, men det kan være behov for tilrettelagt trening som tar hensyn til kroppens forandringer. Som en del av konseptet Mamma&Mini har vi satt opp egne treninger tilpasset deg som er gravid.

 

Treningsgruppe for gravide
Meld deg på en fast gruppe med trening en gang i uken, i 6 uker! Her får du en god treningsøkt med styrke og kondisjon, tilpasset ulike stadier i svangerskapet.

 

Les mer om treningsgruppe for gravide her

 

Vanntrening for gravide
En drop-in time for gravidtrening i basseng. Passer fint om du ønsker trening med lavere belastning for ledd, og anbefales dersom du har bekken- og ryggplager.

 

Yoga for gravide

En drop-in time der du kan trene yoga tilpasset svangerskapet, sammen med andre kommende mødre. Yoga er en fantastisk treningsform for gravide, helt fri for hopp og sprett og gir en god balanse mellom trening og avspenning.

 

Tabata for gravide

En drop-in time med styrke- og kondisjonsintervaller tilpasset deg som er gravid! Her får du en effektiv treningsøkt som får opp pulsen, med øvelser som passer godt for gravide.

 

Styrke for gravide

En drop-in time hvor vi fokuserer på å styrke kroppen gjennom svangerskapet. Her bruker vi gode styrkeøvelser som er tilrettelagt deg som er gravid, og som forbereder kroppen på tiden som kommer etter fødsel.

 

Les mer om Mamma&Mini og timer for gravide her

 

Les mer om hele konseptet Mamma&Mini her

 

 

Opplever du ubehag og smerter når du trener under svangerskapet? Da anbefaler vi at du tar kontakt med 3T-Klinikken, slik at en våre behandlere kan hjelpe deg å redusere disse plagene. Vi tilbyr fysioterapi, naprapati og kiropraktikk for deg som er gravid!