3T-Treningssenter » Nye filmer
Gå til innhold Gå til hovedmeny Gå til undermeny

Nye filmer

Sist oppdatert 29. desember 2021

 

 

 

Bli med Julie på en effektiv 30 minutters intervalltime på step uten annet utstyr! Timen er kort og effektiv med fokus på høy puls i stepdragene, og styrke av core i styrkedragene; 3 minutter step, 3 minutter coretrening. Har du ikke stepkasse kan denne timen fint kjøres med en «imaginær-stepkasse».

 

 

Bli med Julie og Mathilde på en herlig styrkeøkt med strikk. Julie viser øvelsene med korte strikk og Mathilde viser øvelsene med lange strikk slik at du kan ta utgangspunkt i de strikkene du har hjemme. Det vil kjøres to og to øvelser sammen (en på overkropp og en på underkropp) i intervaller med 30 sek jobbing og 15 sek hvile.

Øvelser:
1. Knebøy + Ettarms biceps curl
2. Strak mark + Stående roing
3. Ettbeins utfall + skulderhev h/v side

 

 

Bli med Kristine på en herlig time som er full av energi der du virkelig får utfordret kondisjonen og styrken din. Du kan forvente deg en høyintensitets treningsøkt der vi jobber til pumpende musikk og enkle trinn kombinasjoner slik at det skal være lett å komme høyt opp i puls.

 

 

Bli med Julie på en herlig dansetime med latin tema. Denne timen passer for deg som er glad i dans og koreografi. Vanskelighetsgraden er på middels nivå. Rydd plass og slipp deg løs!

 

 

 

Publisert 21. oktober 2021