3T-Treningssenter » Senior
Gå til innhold Gå til hovedmeny Gå til undermeny

Senior

Her finner du treningsøkter tilpasset en voksen gruppe, slik at man kan opprettholde en så frisk og funksjonell kropp som mulig.

Har du behov for treningstøy til neste time finner du et stort og variert utvalg hos 3tshop.no

 

Tilpasset styrketrening for seniorer og de som ønsker en lavterskel Styrketime. Denne timen styrker hele kroppen med bruk av  egen kroppsvekt. Alle deltar ut ifra sine egne forutsetninger.

Utstyr: Matte

Instruktør: Mari Vold

 

Dette er timen som passer for seniorer og de som ønsker en lavterskel Tabata time. Denne timen styrker hele kroppen med bruk av intervalltrening hvor vi jobber med egen kroppsvekt. Alle deltar ut ifra sine egne forutsetninger.

 

Utstyr: Matte

Instruktør: Agnete Fjellheim

 

 

Bli med vår energiske instruktør Linn på en herlig 30 min seniortrim! Timen består av enkle aerobic-/dansetrinn satt sammen til god musikk som gir fin treningseffekt. Underveis i timen får du utfordret både koordinasjon, balanse og styrke. Timen har lav belastning på rygg og knær, men likevel en god intensitet og effektiv styrkedel. God trening!

 

 

Fysioterapeut Nikoline gir deg gode øvelser for balanse og styrke som er tilrettelagt for seniorer. Disse øvelsene krever ingen utstyr og kan enkelt gjøres hjemme. Følg ditt eget tempo og tren etter ditt nivå.

 

 

Finn frem en stol og matte/pledd, og bli med Instruktør Siv Elin på en herlig styrke og balanse time tilrettelagt for seniorer. I denne timen kommer vi til å jobbe med enkel styrke og balanse, samt fallforebyggende øvelser. Her bruker vi egen kroppsvekt som belastning, og timen passer godt for deg som er helt ny til trening og krever ingen forkunnskaper.