3T-Treningssenter » Styrke/kondisjon
Gå til innhold Gå til hovedmeny Gå til undermeny

Styrke/kondisjon

Her finner du timer som utfordrer kondisjonen og styrken din uten at du trenger å lære vanskelige trinnkombinasjoner.

Har du behov for treningsutstyr eller treningstøy til neste time finner du alt til hjemmetreningen hos 3tshop.no.

 

 

 

En effektiv og god styrke- og kondisjonsøkt. Denne økten krever ingen utstyr, kun deg selv og din egen kroppsvekt! Rydd litt plass rundt deg, og finn frem en matte om du ønsker å ligge på noe mykt.

Instruktør: Håkon Fredheim

 

Styrke&Balanse er en funksjonell time, hvor fokuset skal være bevegelsesglede, positiv tilnærming av nye øvelser, samtidig som vi utfordrer balansen, styrken og bevegeligheten vår.

Utstyr: Step, matte og vektskive

Instruktør: Trude S Vinje

 

Funksjonell time med dynamisk oppvarming og mobilitetstrening. Selve økten består av en 15 minutter lang AMRAP med Pushups, Situps og Knebøy

AMRAP = As Many Rounds As Possible

Utstyr: Matte

Instruktør: Tommy M Tharaldsen

 

Da er tid for en herlig Tabata time på 30 minutter. Tabata er funksjonell trening som består av 20 sekunder jobbing og 10 sekunder pause. Dette blir repetert 8 ganger, dsv. totalt 4 minutter, før man bytter til ny øvelse. Her trener man hele kroppen samtidig, med andre ord alle små og store muskelgrupper man bruker til daglig.

Utstyr: Matte

Instruktør: Tommy M Tharaldsen

 

På denne timen jobber vi kun med vår egen kroppsvekt, og trener hele kroppen med intervaller. Denne økta består av seks 3-minutters blokker, der hver blokk er på 1 minutt og består av 2 øvelser på 30 sek hver og 1 minutt hvile. Etter 3 intervaller hviler vi litt lengre og bytter til 2 nye øvelser. Passer for absolutt alle som vil ha en rask og effektiv trening uten vekter.

Utstyr: Matte

Instruktør: Johnny Løfald

 

Crosstraining er en kondisjon -og styrkebasert time, som har varierende innhold fra gang til gang. I denne timen skal du jobbe deg gjennom fem stasjoner der du jobber i 1 min med 30 sekunder pause. Det er ulike øvelser per post.

Utstyr: matte, sekk eller lignende for ytre belastning

Instruktør: Mari Rotmo

 

Dette er en tabatatime med ekstra fokus på øvelser som egner seg for løpere. Gjennom hele timen vil fokusområder være hofteleddsbøyer og kjernemuskulatur. Timen består av 4 runder hvor hver tabata har 8 forskjellige øvelser.

1 tabata = 20 sek arbeid, 10 sek pause x 8 (4 min)

Utstyr: ingen

Instruktør: Trude S Vinje

 

Tabata er funksjonell trening som består av 20 sekunder jobbing og 10 sekunder pause. Dette blir repetert 8 ganger, dsv. totalt 4 minutter, før man bytter til ny øvelse. Her trener man hele kroppen samtidig, med andre ord alle små og store muskelgrupper man bruker til daglig.

Utstyr: Matte

Instruktør: Tommy M Tharaldsen

 

På denne timen jobber vi kun med vår egen kroppsvekt, og trener hele kroppen med intervaller. Vi jobber med to øvelser i et minutt og hviler i 30 sekunder. Etter 3 intervaller hviler vi litt lengre og bytter til 2 nye øvelser. Passer for absolutt alle som vil ha en rask og effektiv trening uten vekter.

Utstyr: Matte

Instruktør: Johnny Løfald