3T-Treningssenter » SPREK bedrift
Gå til innhold Gå til hovedmeny Gå til undermeny

SPREK bedrift

SPREK bedrift er en rekke tjenester som 3T tilbyr til arbeidsplasser, for å tilrettelegge for en mer aktiv livsstil blant de ansatte. Arbeidsplassen har blitt en viktig arena for å fremme fysisk aktivitet, og gjennom SPREK bedrift blir dette både enklere og mer effektivt. Alle tjenester kan skreddersys til ulike behov, hvor målet er å fremme aktivitet, god helse og godt sosialt arbeidsmiljø. Gjennom SPREK bedrift vil dine ansatte få en mer aktiv og sunn hverdag, økt energi, mer kapasitet og større overskudd til både jobb og fritid. 

 

Noen bedrifter lar de ansatte selv velge hvordan de vil trene, mens andre ønsker et mer organisert opplegg. Gjennom vår 8-ukers «Kom i gang»-pakke får man tett og god oppfølging av personlig trener, samtidig som man får gode verktøy for å bli mer selvgående på trening i tiden etterpå. Under «Aktiv pause» kommer våre trenere ut til bedriften og gjennomfører en effektiv kontorstrekk, ønsker man å trene sammen med andre ansatte er PT/fysio i gruppe og på Bedriftstimer to gode alternativ.

 

 

Flere og flere bedrifter tilrettelegger for trening, og noen har innført obligatorisk trening for sine ansatte. Der har både ledelse og ansatte sett verdien av en mer aktiv livsstil, og hva det kan bidra til for både trivsel, effektivitet og reduksjon av sykefravær.

 

Hva kan 3T gjøre for din bedrift?

Gjennom SPREK bedrift kan vi hjelpe arbeidsplassen å skape et miljø for fysisk aktivitet, enten i eller uten arbeidstid. Vi tilbyr organiserte fellestreninger i ulike størrelser, tettere oppfølging med personlig trener eller fysioterapeut på individuelt nivå, eller tjenester der trenere kommer ut til arbeidsplassen for aktive pauser.

 

 

SPREK bedrift tilbyr følgende tjenester:

 

Bedriftstimer
Aktiv pause
Tren i mindre grupper med PT/fysio
8 ukers kom i gang pakke

 

 


 

Medlemskap til redusert pris med bedriftsavtale

På 3T tilbyr vi rabatterte priser til bedrifter som oppretter bedriftsavtale. Ansatte som oppretter medlemskap på 3T har tilgang til alt som inngår i våre mest populære medlemskap, og får dette til rabattert pris. Både månedspris og innmeldingsavgift blir billigere når flere ansatte i en bedrift benytter seg av tilbudet. Les mer om våre bedriftsmedlemskap og bedriftsavtaler.

 

Behandling på 3T-Klinikken

Unngå unødvendig ventetid og sykefravær med lang ventetid på behandling. Hos 3T-Klinikken kan ansatte i bedriften få profesjonell hjelp hos en av våre behandlere. Hos 3T-Klinikken finner du fysioterapeut, naprapat og kiropraktor. Hos 3T-Klinikken kan du bruke de fleste behandlings- og helseforsikringer. Kontakt ditt forsikringsselskap for å sjekke om forsikringen din dekker behandling.
Les om 3T-Klinikken her

 

 

Last ned brosjyre for SPREK bedrift

 

Del på