3T-Treningssenter » 8-ukers «kom i gang»-pakke
Gå til innhold Gå til hovedmeny Gå til undermeny

8-ukers «kom i gang»-pakke

En god start på en mer aktiv livsstil

En 8-ukers «Kom i gang» pakke er en skreddersydd bedriftspakke som gir alle forutsetninger for å lykkes med en livsstilsendring. Treningspakken er satt sammen for å fremme motivasjon og mestring, og inkluderer tett oppfølging av personlig trener. Målet er at fysisk aktivitet skal bli en naturlig del av hverdagen, og at man opplever treningsglede og blir motivert til å fortsette en mer aktiv livsstil.

 

Tett oppfølging av personlig trener

Sammen med personlig trener vil man kartlegge hvilke behov som foreligger, og deretter sette noen mål man kan jobbe mot. Deretter legges det en plan for gjennomføring av programmet, som også kan innebære egentrening i tillegg til treningen med personlig trener. Når treningsprogrammet skal skreddersys tar treneren hensyn til både treningserfaring, eventuelle begrensninger og ulike behov som kan foreligge. Alle treningsprinsipper er basert på faglig forankrede kunnskaper. Deltakeren har tilgang til alt 3T har å tilby i perioden, og har full tilgang til det som inngår i et 3T-medlemskap. Med treningsfasiliteter i toppklassen er alt lagt til rette for en god start på en mer aktiv livsstil.

 

 

Målbare resultater

I starten og slutten av perioden vil det bli gjennomført målinger av treneren, slik at man kan se utviklingen gjennom treningsperioden. Disse målingene er konfidensielle, og brukes kun som verktøy for å finne gode treningsmål, og for å se endring og forbedring. Ofte skjer det endringer som ikke nødvendigvis er lett synlige i speilet eller på badevekta, men som likevel kan utgjør en stor forskjell på helse og livskvalitet. Slike målinger er ofte svært motiverende!

 

InBody kroppsanalyse

Ved utvalgte senter kan man også benytte seg av mer detaljerte verktøy gjennom en kroppsanalyse med InBody, som er et svært godt testverktøy av kroppens sammensetning. Der måler man f.eks. fettprosent, visceralt fett, muskelmasse, kroppens vanninnhold og lignende. Målingene er svært enkle å gjennomføre. Man er barbeint, og ellers fullt påkledd. Selve målingen tar et par minutter, og man får en detaljert oversikt over kroppens sammensetninger. Dette er en tilleggstjeneste til 8-ukers pakken.

 

 

Opprett avtale for Kom i gang pakke

 

3 gode grunner til å velge 8 ukers ”Kom i gang”-pakke

  • Individuell og tett oppfølging av PT
  • Få gode verktøy for å bli selvgående
  • Motivasjon og mestring

 

 

 

Tilbake til hoveside bedrift

 

Del på