3T-Treningssenter » Aktiv pause
Gå til innhold Gå til hovedmeny Gå til undermeny

Aktiv pause

Gi dine ansatte økt velvære!

En aktiv pause er et effektivt avbrekk i arbeidsdagen på 10-15 minutter, som raskt booster både energi og arbeidslyst for de ansatte! Med øvelser guidet av en trener løsner man opp i eventuelle spenninger som har satt seg i nakke, skuldre og rygg, får opp blodsirkulasjonen og øker kroppens bevegelighet.

 

Har man en stillesittende jobb, eller en arbeidshverdag med mange utfordrende arbeidsstillinger, kan man få smerter og plager i flere deler av kroppen. Ved å gi kroppen et avbrekk og løsne opp i stiv og anspent muskulatur vil man oppnå bedre arbeidsstilling og mindre smerter. 

 

Aktiv pause er et godt tiltak som er verdsatt i DNB – Det er viktig å ikke sitte stille ved pulten hele dagen!

 

– Rigmor Bråthen – Regionsjef DNB – Corporate Banking

 

 

En aktiv pause gir også hodet en liten pause gjennom å flytte tankefokus i noen minutter. Det fører gjerne med seg ny arbeidslyst, kreativitet og motivasjon for resten av arbeidsdagen. En skikkelig energiboost! En aktiv pause krever ikke utstyr, og kan gjøres hvor som helst. Alle kan delta, og det kan gjøres når som helst i løpet av arbeidsdagen. Treneren guider gruppen gjennom gode øvelser for bevegelighet og avspenning, som verken gjør en sliten eller svett.

 

Aktiv pause er et supert valg for arbeidsplasser som har ansatte som sitter mye foran PC-skjermen i løpet av arbeidsdagen.

 

Opprett avtale for aktiv pause

 

 

3 gode grunner til å velge aktiv pause:

  • 3T kommer til din bedrift
  • Kort og effektivt
  • Ingen utstyr nødvendig

 

(Reiseutgifter kan tilkomme ved lang reisevei).

 

Opprett avtale for aktiv pause

 

 

Tilbake til hoveside for SPREK bedrift

 

Del på