3T-Treningssenter » Bedriftsmedlemskap
Gå til innhold Gå til hovedmeny Gå til undermeny

Bedriftsmedlemskap

Med et bedriftsmedlemskap på 3T får man et fullverdig medlemskap til redusert pris! 

 

På 3T tilbyr vi rabatterte priser til bedrifter som oppretter bedriftsavtale. Ansatte som oppretter medlemskap på 3T har tilgang til alt som inngår i våre mest populære medlemskap, og får dette til rabattert pris. Både månedspris og innmeldingsavgift blir billigere når flere ansatte i en bedrift benytter seg av tilbudet.

 

Som bedriftsmedlem kan man benytte seg av alt 3T har å tilby. Med 16 forskjellige 3T-senter er det ikke lang avstand til nærmeste senter, verken fra arbeidsplassen eller hjemmet. Tilbudet er godt variert, slik at hver ansatt kan finne en treningsform man trives med. På 3T kan man trene i flotte lokaler med utstyr i toppklassen, delta på gruppetrening, spille squash, ta en svømmetur og mye mer.

 

3T kan tilby alt fra personlige medlemskap til større avtaler for hele bedriften. Ta kontakt med bedrift@3t.no for spørsmål knyttet til bedriftsavtaler, eller ved ønske om å få tilsendt et tilbud.

 

Ansatte i bedrifter som har bedriftsavtaler kan melde seg inn i en av våre resepsjoner, og må fremvise bevis på ansettelsesform ved innmelding (ID-kort, lønnsslipp e.l.).

 

 

Innmeldingsavgift kommer i tillegg utenom kampanjeperioder

  • Bedrift: 600,-
  • Bedrift PLUSS: 360,-
  • Bedrift PREMIUM: 240,-

 

 

Bedriftsavtale 

Det er også mulig å opprette en fakturaavtale for bedriften. Da kan 3T fakturere bedriften for 6 eller 12 måneder, og den ansatte kan fritt benytte seg av alt som inngår i ordinære 3T-medlemskap. Dette er en utmerket løsning dersom arbeidsgiver ønsker å dekke treningsavgift for sine ansatte. For spørsmål eller oppretteløse av fakturaavtale ta kontakt med bedrift@3t.no.

 

 

Tilbake til hoveside SPREK bedrift

 

 

Del på