3T-Treningssenter » Bedriftstimer
Gå til innhold Gå til hovedmeny Gå til undermeny

Bedriftstimer

3T tilbyr bedriftstimer i form av organiserte fellestreninger, der deltakerne kan få det beste av det vi tilbyr på gruppetrening! Disse timene er perfekte for å fremme treningsglede, og er med på å styrke samhold blant de ansatte. En bedriftstime inkluderer leie av sal, instruktør og et godt gjennomtenkt treningsopplegg som hensyntar alle ulike nivåer innad i gruppen. Et høyt verdsatt gode som gir verdi både til bedriften og de ansatte!

 

Vår ukentlige spinntime er med på å bygge et godt og inkluderende arbeidsmiljø. Det skaper en lagfølelse når du får trene sammen med gode kollegaer, og vi kan sammen kjenne på den fantastiske følelsen etter endt treningsøkt!

 

– Jon-Sigve Bang, Adm. dir. Heimdal Eiendomsmegling

 

 

Prøv en bedriftstime, og opplev hvordan trening kan bidra til å styrke fellesskapet! Vi tilbyr et bredt utvalg av bedriftstimer, og under finner du en oversikt over de tre mest valgte timene blant bedrifter i Trøndelag. Har dere et ønske om en annen type time, kan vi selvfølgelige skreddersy det.

 

Opprett avtale for bedriftsgruppetime

 

 

Spinn

En spinntime er et godt valg dersom du ønsker en kondisjonstime som passer for de aller fleste ansatte i bedriften. Spinn er enkel og effektiv trening på sykkel, hvor deltakerne selv styrer intensiteten på treningen og tilpasser til sitt eget nivå. Timen gir et godt treningsutbytte uavhengig om man er nybegynner eller mer erfaren. Instruktøren skreddersyr en spinntime ut ifra bedriftens ønske, og leverer en herlig treningsøkt med god stemning og bra musikk!

 

  • Effektiv kondisjonstrening 
  • Passer for alle
  • Ingen krav til koordinasjon 

 

Styrke/kondisjon

Er det ønskelig med en time hvor man trener både styrke og kondisjon? Da kan vi sette sammen en time ut ifra ønske og behov! Med en kombinasjon av styrkeøvelser og bevegelser som øker pulsen vil man trene hele kroppen, enten med egen kroppsvekt eller med ekstra vekter.
Instruktøren vil legge opp timen med gode alternativer, slik at alle finner øvelser som passer sin kropp og treningserfaring. Det er ikke nødvendig med forkunnskaper om styrketrening for å delta. Tydelig og god forklaring blir gitt til øvelsene.

 

  • Styrketrening for hele kroppen
  • Kondisjonstrening 
  • Individuell tilpasning 

 

 

Yoga

Yoga er nydelig for stive kropper som trenger å mykne opp. Med tradisjonelle yogaøvelser får man trent både balanse, bevegelighet og styrke, og alt foregår i rolig tempo. En behagelig time for både kropp og sinn, som gir en mental avkobling fra hverdagen. Enkelte 3T-senter tilbyr også hotyoga; yogatimer som foregår i et oppvarmet rom på inntil 37 grader. På alle yogatimer vil instruktøren legge opp til at alle kan delta ut ifra sitt eget nivå, og timene avsluttes med en deilig avspenning for indre ro.

 

  • Avspenning og tilstedeværelse
  • Bedre balanse og bevegelighet 
  • Reduserer stress 

 

 

 

Opprett avtale for bedriftsgruppetime

 

 

Tilbake til hoveside for SPREK bedrift

 

 

Del på