3T-Treningssenter » PT/fysio i gruppe
Gå til innhold Gå til hovedmeny Gå til undermeny

PT/fysio i gruppe

Trening i mindre grupper med personlig trener eller fysioterapeut

Vi tilbyr 10-ukers treningsgrupper med personlig trener eller fysioterapeut, med skreddersydd plan og oppfølging. Mange opplever økt motivasjon når de trener sammen med andre i en liten gruppe. Som deltaker forplikter man seg til å møte opp på trening, og sammen motiverer man hverandre under økta. Dette er en treningsøkt man møter opp til uke etter uke, og som gir resultater!

 

Alle som deltar får et individuelt treningsprogram med god oppfølging, samtidig som det sosiale aspektet er med på å øke motivasjonen til deltakerne i gruppa. Gruppen passer utmerket for de som vil komme i gang med en fast treningsavtale og som ønsker litt ekstra oppfølging av en dyktig trener. 

 

Dette er et sosialt treningstilbud, som gir oss faglig assistanse på samme tid. Det er fint å trene sammen med kollegaer, og samtidig ha tilgang til en trener som motiverer, tilrettelegger og veileder for den enkeltes behov!

– Lone Madsen, daglig leder Itema

 

Gjennom 10 uker deltakerne etablere gode treningsvaner, oppleve stor grad av mestring og få alle verktøy de trenger for å komme i gang med en mer aktiv hverdag.

 

En felles motivasjon

En treningsgruppe passer utmerket for de som ønsker å trene sammen med andre, og som finner motivasjon i å være en del av en gruppe. Dette er treningsøkten man ikke avlyser, men møter opp til uke etter uke fordi man har forpliktet seg til en avtale sammen med flere andre. 

 

Opprett avtale for treningsgruppe med PT/fysio

 

 

 

Dersom det er ønskelig kan man på utvalgte senter også kjøpe til kroppsanalyse til alle deltakerne, som vil gjennomføres ved periodens start og slutt. Da vil man få en mer detaljert kartlegging av utgangspunktet, og man kan måle den positive effekten treningen har gitt gjennom perioden. Kroppsanalysen gjennomføres som en gruppe ved at treneren går gjennom hva de ulike punktene i analysen betyr og hvor man optimalt bør ligge, men deltakerne har kun tilgang til sitt eget resultat.

 

3 gode grunner til å velge PT gruppe:

  • Trening tilpasses hver deltaker
  • Styrker samhold blant ansatte
  • Individuell oppfølging

 

 

Opprett avtale for treningsgruppe med PT/fysio

 

Tilbake til hoveside for SPREK bedrift