3T-Treningssenter » Stigespill
Gå til innhold Gå til hovedmeny Gå til undermeny

Stigespill

Hvem er den beste squashspilleren i vennegjengen? Delta på stigespillet å få ukentlige squashmatcher mot motstandere på ditt nivå!
  • 3T-Sluppen: Mandager 18:00 – 20:00
  • 3T-Leangen: Onsdager 19:00 – 21:00

 

Hva er stigespill?

Et stigespill er et ukentlig rangeringsspill mellom alle medlemmer i en stige. En stige (tabell) viser alle registrerte spillere med tilhørende ranking. 7 dager i forkant åpnes bookingen til neste ukes stigespill. Her er det førstemann-til-mølla-prinsippet.

 

De fire med høyest ranking av de påmeldte møtes på bane en. De fire med lavest ranking møtes på bane fire eller fem, avhengig av om du er på 3T-Sluppen, 3T-Leangen eller 3T-Rosten. Den best rangerte spilleren på banen møter den dårligst rangerte spilleren på samme bane. Det spilles best av fem sett. Den andre best rangerte møter den tredje best rangerte. Deretter møtes vinner og vinner og taper og taper.

 

Nyhet! Ukentlige squashmatcher for deg som ønsker å spille mot nye motstandere på ditt nivå!

 

Ut i fra hvilken plassering du får på din bane, gis du et viss antall poeng som plusses på dine opprinnelige poeng i stigen (rankingsystemet). Neste uke har du kanskje nok poeng til å rykke opp en bane og dermed møte litt bedre motstand.

 

 

  • For å kunne melde deg på, se resultater og annen informasjon relatert til stigespillet må du registrere en bruker på egne nettsider.
  • Det er gratis å delta på stigespillet ut april, deretter må du betale en kontingent til Nidaros Squash på 350,- i året. Dette gjøres på kontonummer 1206 07 15031 (merk med ditt navn), og mail må sendes til info@nidarossquash.no.
  • Manual for påmelding til Stigespill
  • Spørsmål kan sendes til info@nidarossquash.no

 

 

Del på