3T-Treningssenter » Takk til alle som svarte på serviceundersøkelsen 2022
Gå til innhold Gå til hovedmeny Gå til undermeny
Du er inne i undermenyen

Takk til alle som svarte på serviceundersøkelsen 2022

 

 

Vinner av 3Ts trillebag
Vi gratulerer Ingrid Margrethe Wedø som vinner av 3Ts trillebag som takk for deltakelse i årets serviceundersøkelse!

 

 

Her er årets Servicehelter!

3T er stolte over å ha så mange dyktige ansatte som står på for å gi alle våre medlemmer en best mulig treningsopplevelse og service!

Se hva 3T-medlemmene selv har sagt om serviceheltene!

 

 

 

3T-Byåsen

 

Mirjam Mikkonen-Gjerdrum

Koordinator

Mirjam er alltid blid og trivelig. Hun sprer treningsglede og energi. Alle blir sett av henne. I tillegg er hun faglig sterk og alltid innstilt på å hjelpe.

 

 


 

3T-Fossegrenda

 

Marita Johanne Hansen

Gruppeinstruktør

Marita er en bauta på spinning. Hun har trent sin trofaste gjeng hver eneste uke i 18 år i Fossegrenda! Deltagere strømmer til der hvor Marita er på planen og vikarer forteller om «store sko som må fylles» de få dagene det trengs. Mye arbeid og planlegging ligger bak sykkeltimene til Marita, hvor hun viser sin magi og kompetanse ute i salen.  Hun er en hjørnestein hos 3T-Fossegrenda og vi er glade for at nettopp Marita er kåret til Servicehelten 2022.

Dette sier medlemmene om Marita: Marita er min treningshelt. Alltid blid og sprudlende og inspirerende i timene. Marita ser alle i hver time og man går utslitt og glad ut av hver eneste time hun har. En mer inkluderende instruktør skal du lete lenge etter!

 

 


 

3T-Ilsvika

 

Susann Johansen

Gruppekoordinator

Årets servicehelt 2022 går til gruppekoordinatoren vår Susann Johansen <3

Dette sier medlemmene: Susann er en soleklar servicehelt! Hun er veldig imøtekommende, profesjonell og positiv. Du ser henne alltid med et stort smil om munnen. Hun er en svært engasjerende og faglig dyktig instruktør og PT. Hun er et stort forbilde

 

 


 

3T-Leangen 

 

Aleksei Sharapov

Personlig trener

«Aleksei på 3T-Leangen. Hilser alltid, enten han er på time eller rundt i senteret. Har svært gode timer, nøye med teknikk, ser deltakerne og veileder hver enkelt. Kommer også kjapt med alternativ om noe av ulike årsaker er vanskelig å utføre. Har mye humor uten at det blir anmasende. Jeg har trent i mange år, men aldri lært så mye om teknikk som hos Aleksei, noe jeg har tatt med meg inn i andre treningsformer! Yey for Aleksei!»

 


 

3T-Levanger 

 

Lise Elden Hustad

Gruppeintruktør

Alltid glad, motiverende, sprudlende, full av energi, trivelig og inkluderende. Lise byr på seg selv og gjør dagen mye bedre. Hun har fantastiske timer med mye smil og latter.

 


 

3T-Melhus

 

Marie Jeanette Børresen

Instruktør, resepsjonist, trener, gruppekoordinator

Marie Jeanette stråler som en sol hver gang du møter henne på senteret. Hun er en reser på navn og får hver enkelt til å føle seg sett og som en viktig del av 3T Melhus.

Alltid blid, energisk, sååå inspirerende og motiverende på timer. Blir alltid glad og full av energi av å være på hennes timer.

 


 

3T-Midtby’n

 

Liv Herstad

Renholder

Liv er høyt verdsatt av både medlemmer og ansatte. Hun har jobbet i 3T som renholder siden 2008 og er hjørnesteinen på senteret i Midtby’n. Hun er den første våre medlemmer møter når de kommer på trening kl 06:00, og har hvert år fått en mengde positive tilbakemeldinger på serviceundersøkelsen. Hun gjør en kjempejobb, og er en av de viktigste årsakene til 3T-Midtby’n sin fremgang.

 


 

3T-Moholt 

 

Tobias Kristoffersen

Personlig trener

Han er årets servicehelt på 3T-Moholt grunnet sin gode innsats for å gi medlemmene et fantastisk sted å trene på. Han stiller alltid opp, selv når han er der for å trene. Tobias sprer både glede og treningskunnskap til alle som kommer inn dørene. Han er svært serviceinnstilt, han hører på medlemmets ønske og gjør det han kan for å få de til å gå i oppfyllelse.

 


 

3T-Orkanger

Stine Emilie Haugen

Gruppekoordinator

Stine Emilie er suveren på kundeservice og har vært på 3T-Orkanger i mange år. Hun er superflink instruktør på gruppentimene og ser alle. Hun er pålitelig og stiller alltid opp ved behov.

 


 

3T-Pirbadet 

 

Mansour Fathi

Renholder

Mansour var den med flest nomineringer til servicehelt fra våre medlemmer. De setter tydeligvis pris på jobben han gjør som renholder, og det vises. Renhold er en viktig del av den daglige driften på 3T-Pirbadet, og alle ansatte setter også stor pris på Mansour.

 


 

3T-Ranheim

 

 

Mari Vold

Tittel

Mari Vold er stemt frem som årets servicehelt på Ranheim. «Mari er utrolig imøtekommende og blid. Ser alle rundt seg både i resepsjonen, gruppetimer og som PT. Hun ser behov, varierer treningen og gjør det hele til en morsom økt med mestringsfølelse. Hun er dedikert og møter alltid kunder med smil og varme. Kunnskapsrik og god motivator.» Vi på 3T-Ranheim er helt enige i medlemmenes beskrivelse av Mari, og synes virkelig hun fortjener all ros hun kan få. Gratulerer til Mari!

 


 

3T-Rosten

 

Sandra Gilstad Passani

Fysioterapeut, personlig trener og gruppeinstruktør

Vi har gleden av å gratulere Sandra som 3T-Rostens servicehelt 2022. Sandra var en av de som fikk aller flest stemmer av dere medlemmer. Sandra jobber fulltid hos oss som fysioterapeut, personlig trener og gruppeinstruktør. Dette sier dere om Sandra; Sandra er særdeles blid og engasjerende i hver eneste time hun har. Hun er en fantastisk herlig person som gir motivasjon til å trene. Hun tar seg tid til å prate etter timene, og gir gode tips og råd.

Sandra er kunnskapsrik, motiverende, hyggelig og alltid blid. Hun kan det hun jobber med. Hun pusher godt og skaper forbedringer. Sandra er en fantastisk fysioterapeut som virkelig ser et menneske og hjelper så godt hun kan.

Gratulerer så mye som årets servicehelt Sandra. Vi setter stor pris på deg! 😊

 


 

3T-Saupstad  

 

Carla Riviera

Gruppekoordinator, instruktør og resepsjonist

Hun ser alle i sine gruppetimer, tilpasser treningen til hver enkelt, møter deg med et smil, følger deg opp etter timen og spør hvordan den opplevdes og virker genuint glad imøte med hver enkelt besøkende på sine timer. Hun oser av profesjonalitet og man stoler fort på hennes kompetanse, jeg gleder meg alltid til timene hennes.

 

 

 


 

3T-Sluppen

 

Lill Anita Wærnes

Renholder

Alltid blid og hyggelig. Gjør en fantastisk jobb som renholder på Sluppen. Hilser og smiler til alle.

 

 


 

3T-Solsiden 

 

Johnny Løfald

Gruppekoordinator og instruktør

En av Johnnys sterke sider som instruktør er at han ser alle på treningen, og tilpasser øvelser om det er behov. Med glimt i øyet balanserer han instruksjonene og småpraten svært godt og spiller god musikk. Han er inkluderende, alltid blid og hjelpsom. Er utrolig motiverende og hyggelig, og har alltid en god kommentar på lur! Makan til trivelig type skal du lete lenge etter.

 

 

 


 

3T-Steinkjer

 

Sander Dalbu

Resepsjonist

Tross ung alder og kun 6 måneder som 3T-ansatt har Sander vært en av de som våre medlemmer har lagt godt merke til på senteret. Sander blir av våre medlemmer beskrevet som veldig imøtekommende, hyggelig, og meget serviceinnstilt. Sander er alltid tilgjengelig for en prat om stort og smått, noe som gjør det enkelt å føle seg velkommen på 3T-Steinkjer.

 


 

3T-Stjørdal

 

Yvonne Johnsen

Resepsjonsansvarlig og Gruppekoordinator

Veldig blid, behagelig og flink dame. Alltid full av god energi og er et herlig menneske. Hun har gode gruppetimer, ser alle og gir deltakerne «god følelsen» etter endt time.

En meget god instruktør og har gitt 3T-Stjørdal et løft med sin kompetanse.

 


 

CrossFit Moholt

 

Tommy Moen Tharaldsen

Coach

Tommy på Crossfit Moholt. Hilser alltid på alle som kommer til gymmet, veldig flink til å ta i mot nye medlemmer, og de som er på prøvetime. Har hatt med et par venninner på prøvetime, og begge har hatt en veldig fin opplevelse, hvor fellesnevner hos begge har vært Tommy – og hvor godt de føler seg mottatt og føler seg sett under timen.

Del på