3T-Treningssenter » Endring av medlemskap
Gå til innhold Gå til hovedmeny Gå til undermeny
Du er inne i undermenyen

Endring av medlemskap

Fra og med 1. januar 2020 endres betingelser for ungdomsmedlemskapet. Dette innebærer at man automatisk blir flyttet over til studentmedlemskap det året man fyller 16 år. Det vil si at medlemmer født i 2004 vil bli overført til studentmedlemskapet 1. januar 2020 , mens medlemmer født i 2005 vil bli værende som ungdomsmedlemmer frem til 1. januar 2021.

 

Vi gjør oppmerksom på at informasjon under er aktuell for alle medlemmer født i 2004: 

 

Endring 1. januar 2020 medfører et medlemskap med full tilgang til alt 3T har å tilby, og at man ikke lengre trenger å gjøre dette sammen med foreldre/foresatte.

 

Nytt medlemskap betyr at:

  • Man kan trene i styrke- og kondisjonssalen uten foreldre/foresatte
  • Man kan benytte basseng og boblebad på 3T-Rosten*
  • Man kan delta på gruppetimer i vann
  • Man kan trene i ubemannet åpningstid

 

I tillegg vil medlemskapet inkludere:

  • Tilgang til alle 17 senter*
  • Squash uten ekstra kostnad
  • Tilgang til over 800 gruppetimer i uka

 

 

Pris på studentmedlemskap er 399* kr i måneden. Pris for det nye medlemskapet trer i kraft ved avdraget som trekkes 20/1-20. Betaler av medlemskapet må kontrollere at beløpsgrensen for avtalegiro er i samsvar med det nye månedstrekket, slik at det unngås forsinkelse i betalingen. Denne prisen tilsvarer 30 % avslag på det ordinære medlemskapet i 3T. Det tilkommer ikke ny bindingstid på det nye medlemskapet.

 

Ungdomsmedlemmer med bindingstid vil ikke bli berørt av endring før bindingstid er fullført (3 mnd. fra kjøpsdato). Ønsker man å endre medlemskapet tidligere kan man kontakte resepsjonen på et 3T-senter for å gjennomføre endringen.

 

* Gjelder ikke lokalt medlemskap. Har man lokalt medlemskap blir dette endret til lokalt studentavtale med egen pris. Ønsker man full tilgang til alle senter, så kan dette enkelt endres med oppmøte på senteret.

 

Verv en venn!

Visste du at 3T gir deg 250 kr for hver person du verver til å bli 3T-medlem? Om du har en venn som ønsker å bli medlem kan du be de oppgi navnet ditt ved innmelding, så setter vi inn 250 kr på medlemskortet ditt. Disse pengene kan du bruke til å kjøpe alt av varer og tjenester i resepsjonen på 3T. Du kan lese mer om verving her!

 

Kontakt

Har du spørsmål angående denne endringen kan du kontakte resepsjonen på ditt 3T-senter, eller sende mail til 3t@3t.no.

 

Ofte stilte spørsmål rundt medlemskapet kan du lese mer om her.