3T-Treningssenter » Prøvetime
Gå til innhold Gå til hovedmeny Gå til undermeny

Prøvetime

Er du usikker på om 3T er noe for deg? 3T tilbyr prøvetimer for deg som ikke har vært her før, og vi tilbyr drop-in mulighet med dagspass.

 

Prøvetime

Ta kontakt med det senteret du vil sjekke ut og avtal et tidspunkt. Du vil da få en rask omvisning gjennom senteret og du kan stille alle spørsmål du lurer på. Etter endt omvisning kan du benytte senteret denne dagen å enten delta på gruppetime eller ta en økt med egentrening. De som viser deg rundt vil hjelpe deg med å booke plass på gruppetime om det er ønskelig. Se kontaktinfo for sentrene på sentersidene.

 

Avtal tid for prøvetime via sentersidene

 

 

Dagspass

For drop-in trening kan man kjøpe dagspass til 249,- Dette kjøpes i resepsjonen på det 3T-senteret du vil trene på. Du får da full tilgang til hele senteret og alle aktiviteter denne dagen, inkludert gruppetimer. Resepsjonen hjelper deg booke plass på gruppetimer om du ønsker dette.

 

 

Korttidsmedlemskap

3T tilbyr også korttidsmedlemskap, med varighet på enten én uke, én måned eller et halvt år. Ukespass og månedspass kan kjøpes her på 3t.no, mens tilgang i 6 mnd må kjøpes kontant i en 3T-resepsjon. Med korttidsmedlemskap får man full tilgang til alle senter og alle aktiviteter og gruppetimer i gitt tidsrom.