3T-Treningssenter » Medlemsfordeler
Gå til innhold Gå til hovedmeny Gå til undermeny

Medlemsfordeler

Heimdal Eiendomsmegling

 

Heimdal Eiendomsmegling er stolte av å kunne tilby 100% salgsgaranti. Det vil si at du går et trygt boligsalg i møte – uansett hva som skjer.

Les mer om vår salgsgaranti her!

 

 

hem logo

 


 

Medicus

Ved Medicus møter du erfarne spesialister i gynekologi og assistert befruktning. Her kan du hjelp både med rutineundersøkelser og for mer komplekse problemstillinger. Du får gode tilbud på time hos gynekolog, tidlig ultralyd, fruktbarhetssjekk og assistert befruktning.

www.medicus.no/3t

 

 


 

Trondheim Øyelegesenter
Som 3T-medlem får du 3000,- i rabatt på laserbehandling. Andre tilbud kan forekomme og variere fra tid på året. Ta derfor kontakt med Trondheim Øyelegesenter for å få det beste tilbudet som gjelder for deg akkurat i dag på tlf: 73 80 74 00, eller gå innom deres lokaler i Prinsensgt 67.

www.brillefri.no

 

 


 

Advokatgården

Advokatgården har gittt juridisk hjelp, fri rettshjelp og veiledning til Trondheims befolkning siden 1988. Alle 3T-medlemmer får 20 % på juridisk bistand og fri førstegangskonsultasjon hos Advokatgården.

https://www.advokatgarden.no/

 

 

 


 

Ringnes
Som en av de aller største vannleverandører i Norge kan vi tilby et stort sortiment innen vann, med og uten kullsyre. Vi har også brus for de som heller ønsker det. Du møter Ringnes på de fleste arrangement og happenings på 3T.

www.ringnes.no

www.imsdal.no

 

 


 

Svømming i Trønderhallen
3T-medlemmer får rabattert inngang i Trønderhallen på Levanger. Se priser.

 


 

Ønsker du eller ditt firma å bli samarbeidspartner med 3T?