3T-Treningssenter » 3T-Ilsvika søker Familie/minitabata-instruktør
Gå til innhold Gå til hovedmeny Gå til undermeny

3T-Ilsvika søker Familie/minitabata-instruktør

3T-Ilsvika søker gruppeinstruktør til å lede våre populære familietimer (helg)

I Trøndelags største treningskjede vokser stadig behovet for dyktige gruppeinstruktører. Vi er på utkikk etter en treningsmotivator med glimt i øyet og en ambassadør for 3Ts verdier – trim, trening og trivsel. Er dette deg?

 

Vi ønsker å styrke vår stab på gruppetrening på 3T-Ilsvika, vi jakter dyktige instruktører som kan lede våre populære familietimer. Vi har pr i dag 2 familietimer: MiniTabata (2 – 5år med foreldre) og FamilieTabata (5 – 11år) med foreldre.
Vi ser også på muligheten for å sette opp en time/kurs kun for barna, mens foreldrene kan trene annen gruppetime/i studio. Så går du med en instruktørspire i magen og har lyst til å gi våre medlemmer treningsglede? Da er det deg vi søker.
Vi er på utkikk etter deg som kan ha timer på helg, i dag har vi rullering på instruktørene som leder denne timen (jobber ca hver 3 helg). Du har god kjennskap til hvordan men leder og motiverer barn (og voksne), du er opptatt av trygg trening og, ikke minst, spre treningsglede og motivasjon. Du brenner for å skape aktivitetsglede for alle, uansett alder. Det er flott om du har instruktørkurs eller sertifisering, men det er ikke et krav, vi tilbyr kurs for våre ansatte igjennom 3T-akademiet, i tillegg kjører vi workshop for de aktuelle timene på 3T-Ilsvika.

 

Send oss en søknad i dag. Vi vurderer søknader fortløpende.

 

 

  • Søknad med CV og referanser sendes til ilsvika.aerobic@3t.no
  • Søknadsfrist: Snarest
  • Tiltredelse: Etter avtale
  • Merk søknaden: Gruppeinstruktør
  • Ta kontakt med Kristine Telebond om du har spørsmål til stillingen: 98068792

 

Del på