3T-Treningssenter » 3T søker personlige trenere
Gå til innhold Gå til hovedmeny Gå til undermeny

3T søker personlige trenere

Trøndelags største treningskjede søker etter flere personlige trenere som vil jobbe som fulltids PT. Vi er på utkikk etter deg som er en treningsmotivator med glimt i øyet, en superselger og en ambassadør for 3Ts verdier: Trim, trening og trivsel. Kjenner du deg igjen, ikke nøl med å sende en søknad.

 

Som personlig trener spiller du en viktig rolle i våre medlemmers treningsopplevelse. Det er du som leverer merverdien og skaper treningsglede på senteret.  Vi ser etter deg som har evnen til å motivere til en aktiv livsstil, formidle treningsglede, og se våre medlemmers ulike behov. Det søkes etter PT for følgende senter: 3T-Fossegrenda, 3T-Leangen, 3T-Midtby’n, 3T-Orkanger, 3T-Rosten, 3T-Ranheim og 3T-Saupstad.

 

Som PT er du både servicehelt, superselger og treningsmotivator!

 

Arbeidshverdagen i 3T er variert og aktiv, og du vil bli en del av et trivelig og godt arbeidsmiljø. Som PT styrer du selv din egen arbeidshverdag, og du har selv ansvar for rekruttering av PT-kunder og re-salg av PT-klipp. Vi søker derfor etter deg som har gode salgskunnskaper og drives av å skape gode resultater. Du må være en servicehelt, ha god arbeidskapasitet og en evne til å skape nye kunderelasjoner. Du må trives i et sporty miljø, og være et produkt av en sunn og aktiv livsstil selv. Du har som mål å jobbe som PT på fulltid, men vil også kunne bidra med andre oppgaver på senteret ved behov.

 

Utdanning/erfaring:

  • Høy treningsfaglig kompetanse
  • Har godkjent PT-utdanning fra NIH, AFPT eller tilsvarende institusjoner
  • Gjerne bachelorgrad innenfor idrettsrelaterte fag, eller tilsvarende utdanning

 

Søknad med CV og referanser sendes til trude@3t.no

Søknadsfrist: Kontinuerlig

Tiltredelse: Etter avtale

Merk søknaden: Søknad Personlig trener

 

Ved spørsmål, ta kontakt med Trude Størmer Vinje, trude@3t.no

 

Del på