3T-Treningssenter » 3D Booty Project
Gå til innhold Gå til hovedmeny

3D Booty Project

Suksessen fortsetter! Etter vårens suksess kjører vi en ny runde med 3D Booty Project! Dette er det perfekte prosjektet for deg som ønsker å ta rumpetreningen ett skritt videre med tett oppfølging av 3Ts egen PT, Lasse Lassen!

 

Dette er det perfekte prosjektet for deg som ønsker å ta rumpetreningen ett skritt videre med tett oppfølging av 3T-Melhus sine personlige trenere!

 

Vi fokuserer på en funksjonell setemuskulatur! 

Over 8 uker vil en gruppe på 5 personer få 8 PT-timer med tett oppfølging av vår personlige trener Lasse Lassen. Dette inkluderer også et tilpasset treningsprogram og kostholdsveiledning.

 

3D Booty Project er en fin mulighet for personer som har ønsker å ta rumpetrening til neste nivå, lær seg nye øvelser og treningsmetoder – og få en boost i treningen!

 

Inkludert i pakken er en individuell treningsplan med spesielt fokus på øvelser for rumpe. Du vil bli tett fulgt opp av en av bransjens mest rutinerte PT gjennom hele perioden. Det vil i tillegg opprettes en Facebookgruppe for alle deltakere, hvor man kan stille spørsmål, diskutere og få ekstra tips.

 

 

Betaling skjer ved påmelding.

 

  • Pris: 3 499,- (Bindende påmelding.)
  • Varighet: 8 uker
  • Sted: 3T-Melhus
  • Tidspunkt: Mandager kl 18:00 – 19:00
  • Oppstart: Velkomstforedrag tirsdag 18. september med en treningsøkt direkte etter foredraget

 

Book deg på her!

 

 

Velkommen!

 

Del på