3T-Treningssenter » 3T-Levanger fyller 20 år!
Gå til innhold Gå til hovedmeny

3T-Levanger fyller 20 år!

3T-Levanger fyller 20 år og det feirer vi med åpen dag, topp stemning og herlige gruppetimer! Du må gjerne ta med en venn eller to også.

Dagen feires med herlige gruppetimer, stands og smaksprøver fra SportsNutrition og selvsagt mye trim, trening og trivsel!

 

Senteret er åpent for alle som har lyst til å prøve oss denne dagen i bemannet åpningstid.

 

Ikke-medlemmer må registere seg i resepsjonen og booke seg på gruppetimer når de kommer til senteret.

For medlemmer gjelder ordinære bookingregler. Forhåndsbooking av timer åpner 7 dager i forkant av timen.

 

Her er noe av det som skjer på 3T-Levanger tirsdag 3. mars

 

09:15 – PulsSpinn 45 

HIPP HIPP!!!! 3T Levanger fyller 20 år, og vi starter bursdagen med en høyintensiv spinntime med Wenche B. Ta med deg bursdagshatten og kom. Som det seg hør og bør serveres bursdagskake i resepsjonen etter timen.

 

 

10:15 – SeniorSpinn 45

Hva kan vel måle seg med en superfestlig SeniorSpinn holdt av Kai som selv har vært aktiv instruktør i hele 3T Levangers 20 årige historie? Festlig musikk og gode anekdoter loves underveis i timen. Kom og feir med oss.

 

 

11:10 – SeniorStyrke 30 

Idag hyller vi 20-åringen vår, 3T Levanger! Den svært spreke, og stadig voksende seniortroppen på 3T Levanger er faktisk også inne i sitt 15. år. Hvor masse trim, trening og TRIVSEL har vi ikke fylt disse årene med? Kristin L, som startet opp timen i sin tid, vil instruere denne timen. Vel møtt!

 

 

15:00 – 20:00 Spør en PT
Har du spørsmål om trening, øvelser osv er våre PTer tilgjengelig for spørsmål. Underveis vil det også være konkurranser med mulighet for å vinne flotter premier!

 

16:00 – Ungdoms Tabata 45

Åpen for alle ungdomsskole-elever!

Trene rett etter skoletid? Denne timen tilbyr vi kun for ungdommer. Både de med og uten medlemsskap ønskes velkommen denne dagen.

Dette er et tilbud vi aktivt forsøker å få i gang, men vi er avhengige av responsen, ta med deg venner og kom for trim, trening og TRIVSEL! Med instruktør Martine Hegglund.

 

17:45 Tabata Surprise 55 

Vi feirer 20 års jubileum med en dampende og energifull tabata – Tabata Surprise med Daniel og Pål G. Bli med på feiringen.

 

 

17:45 Spinn Surprise 45

Velkommen til Spinn Surprise 60 med duoen Marte M og Julie B. Jentene vil ta oss med tilbake til 3T Levangers begynnelse på 2000-tallet og rulle seg helt frem til i dag. Dette vil du ikke gå glipp av☺

 

 

18:55 DanceParty 60 

Lyst til å slippe deg løs til fengende rytmer og herlige moves? Hege A, Charlotte, Tone M og gjesteinstruktør fra 3T-Stjørdal, Tor K byr på en qrazy dansetime som innbyr til qrazy danseantrekk (om du vil ;-)) og høy partyfaktor. Kom å bli med og gjør 20-årsdagen vår til en skikkelig storslått fest ☺

 

 

20:05 Yoga Surprise Nybegynner 60

Signe L og Lill T M inviterer til en yogaflow nybegynner duo med et spesielt fokus på skuldre, og en ekstra lang og herlig avslappende avspenning. Kom og rund av en storslått bursdagfeiring med en velgjørende time for både kropp og sinn. Velkommen ☺

 

 

Velkommen til 20-års bursdagsfeiring på 3T-Levanger!

 

Del på