3T-Treningssenter » Bli sterkere med 3T
Gå til innhold Gå til hovedmeny

Bli sterkere med 3T

Fra høst 2015 innfører vi timen 3T-Sterkere som erstatter Pump (s). Timen vil inneholde samme type trening som tidligere, og du vil få samme gode kvaliteten på øvelsene som før.

Styrketrening gir deg en velproporsjonert kropp og en rekke helsefordeler. Styrketrening styrker skjelettet, musklene og leddene, samt forebygger arbeids- og belastningsskader og benskjørhet. Det gir deg en bedre fordøyelse, balanse, nattesøvn, selvtillit og et bedre forhold til din egen kropp. Dessuten øker det forbrenningen din, ikke bare når du trener, men også når du hviler.

 

På 3T har vi et godt utvalg av styrketimer i sal. Her får du forskjellige timer med fokus på ulike styrkeøvelser, slik at du kan finne den styrketimen som passer best for deg!


 

3T-Sterkere (tidligere Pump(s))

3T-Sterkere er styrketrening med vektstang og skiver. Belastningen er valgfri og du jobber i ditt eget tempo. Belastningen skal være såpass tung at man ikke klarer mer enn 8-12 repetisjoner. Øvelsene er sikre og effektive, og timen er lagt opp slik at flere muskelgrupper blir trent.

 

040815_3tsterkere_thale-midtbyn_0195

 

 

3T-Pump (tidligere Pump)

Styrketrening med stang og skiver hvor belastningen reguleres etter eget behov og fysiske form. Flere repetisjoner til fengende musikk, drivende energi og gode instruksjoner. Du får styrket hele kroppen med god og trygg veiledning.

 

MRL

Styrkeøvelser for mage, rumpe og lår. Øvelsene utføres med ytre belastning som stang og skiver, eller med egen kroppsvekt. Vi fokuserer på kvalitet og god utførelse av øvelsene slik at du virkelig har muligheten til framgang.

 

040815_3tsterkere_thale-midtbyn_0242

 

Core

På Core får du tradisjonelle mage- og ryggøvelser på matte, kombinert med funksjonelle øvelser med og uten ytre belastning. Timen er perfekt å kombinere med en annen type gruppetrening eller som et supplement til annen styrketrening.

 

Rumpe

Sterk setemuskulatur kan forebygge skader, virke prestasjonsfremmende og ikke minst gi rumpa et løft! Dette er en kort og effektiv styrkeøkt for lår- og setemuskulatur. Øvelsene gjøres i stasjoner, og målet med timen er å styrke, stramme og bli mer bevisst på setemuskulatur. Alle øvelsene kjøres med fokus på høy belastning og få repetisjoner (10-12 per øvelse). Du vil gjennom timen få god veiledning av en instruktør som korrigerer på de ulike stasjonene, og ikke minst motiverer deg til å ta i enda litt mer!

 

Hard Core

HardCore 30 er en time med en serie øvelser som ikke bare tar for seg de lokale magemusklene, men øvelser som engasjerer hele kroppen. 23 gode øvelser som styrker, strammer, strekker, roterer og engasjerer hele coresystemet ditt.

040815_3tsterkere_thale-midtbyn_0110

 

Vi ønsker velkommen til timer som gjør deg sterkere på en trygg og god måte.

Del på