3T-Treningssenter » Åpent hus på 3T-Ilsvika
Gå til innhold Gå til hovedmeny

Åpent hus på 3T-Ilsvika

Torsdag 1. september er det åpent hus i betjent åpningstid, 06:00 – 21.30, aerobicmaraton og PT-workshop!

Ta med treningstøy og test ut senteret, eller bli med på ekstra oppsatte gruppetimer! Du trenger ikke være 3T-medlem for å bli med denne dagen. Det blir lett servering av frukt og nøtter, konkurranser og utlodning av goodiebags

 

19:00 Aerobicmaraton – Få med deg det beste av det beste – Fatburner, PulsStep og Yoga i en og samme time! Timen blir et fyrverkeri uten sidestykke med krutt, fart  og sinnsro i en herlig forening. Vi starter med 30-40 min Fatburner med trinn som alle klarer å følge, deretter forsetter vi med en vri av vår mest populære time PulsStep! Etter en god kondisjonsøkt er det tid for å runde av med ca 40 minutter deilig yoga, som setter prikken over i’en på dagens økt. Tre herligheter i en og samme time – det er det verdt å få med seg! Passer for alle! Varighet 120 minutter.

 

18:00 PT-Camp – Våre personlige trenere Kai, Nicolai og Tommy gir deg en gruppevis innføring i øvelser med kroppsvekt, stenger og annet utstyr i kjelleren vår. PT-Campen avsluttes med «Dagens økt». Varighet 90 minutter.

 

PT-Deal: 3 klipp med PT50 1349,- (Selges kun i resepsjonen på 3T-Ilsvika denne dagen. Ordinært 1800,-)

 

Ukas økt 55 kl 17.30 utgår
Pulsstep 45 kl. 1830 utgår

Del på