3T-Treningssenter » Dagens økt på Festningen
Gå til innhold Gå til hovedmeny

Dagens økt på Festningen

Bli med på en herlig treningstime utendørs! Her får du utfordret både styrke og kondisjon. Instruktør Tommy M Tharaldsen garanterer en svett og herlig treningsøkt!
Er du klar for å trene utendørs med 3T?

Vi åpner opp for utendørs gruppetrening med fire deltakere. Treningen vil foregå uten utstyr og med to meters avstand mellom alle deltakere. Treningsgruppen varer i fire uker, og man binder seg til å delta på alle fire økter. Dersom man ikke kan delta på en økt kan man gi bort plassen sin til noen andre.

 

Timen varierer fra dag til dag og passer best for de som har erfaring fra Tabata, Olympia eller Ukas økt. Vi starter med dynamisk oppvarming og mobilitet. Selve økten starter med ren styrke eller teknikk og avslutter med en kort og intensiv økt. Den kan også være en enkeltstående intensiv økt med lengre varighet.

 

Dagens Økt 60 min – Tommy M Tharaldsen

Oppstart: Onsdag 6. mai

Sted: Festningen

Klokkeslett: 18:30

Varighet: 4 uker

Pris: 799,-

 

 

Obs! Påmelding er ikke gyldig før betaling er gjennomført. Du finner bekreftelse på din booking på Min Side eller i 3T-appen under «mine bookinger». Du kan ikke bytte i mellom gruppene. Dersom du ikke kan møte på trening kan du gi plassen din til noen andre. 

 

Del på