3T-Treningssenter » Foredrag med Roede – Spis deg sterk!
Gå til innhold Gå til hovedmeny

Foredrag med Roede – Spis deg sterk!

Roede inviterer til foredrag med Svein Erik Dahl, salgs og utviklingssjef i Roede torsdag 28. april på 3T-Rosten.
Trener du for å spise det du vil? Mange av oss er oppvokst med at vi skal trene for å forbrenne den maten vi har spist, eller vi trener for å spise det vi vil.

Du trenger ikke føle deg «guilty» hvis du elsker digg pizza. Vår pizza er et kinderegg; den smaker himmelsk, gir masse næring og skaper garantert god stemning rundt bordet.
Det er ikke et mål at alle skal være tynne. Men det er et mål at alle skal bli sunnere. God helse er trivsel, overskudd til å være aktiv og trene, og ha en kropp som fungerer. Og det hele starter med «drivstoffet» man putter i kroppen.
Interessant?

 

Møt opp på Roede sitt gratis foredrag med Sven Erik Dahl, som selv mange års erfaring innenfor trening og kosthold. Han har selv kjent på kroppen hvor tøffe øktene blir når man ikke vet nok om hva man skal forsyne kroppen med av «drivstoff» – for å få mest og best energi og leve et godt liv i hverdagen og på trening. Sven Erik jobber som Salgssjef for Roede, har vært kursleder i mange år, er en habil tennisspiller og trener mye, så han kan gi mange gode tips i forhold til hva som skal til for at også du kan «Spise deg sterk!!».
Velkommen skal du være!
    • Sted: 3T-Rosten, klasserommet
    • Torsdag 28. april
    • Klokka 13:00 – 14:00

 

Book deg plass allerede nå via 3T-appen eller Online booking. Ordinære bookingregler gjelder.

 

Del på