3T-Treningssenter » Gruppetreningsdag
Gå til innhold Gå til hovedmeny

Gruppetreningsdag

En dag i gruppetreningens ånd! Bli med å teste ut ulike gruppetimer – både saltimer, spinningtimer og løpetimer. Her blir det garantert topp stemning!

Her blir det noe for en hver smak. Vi starter dagen rolig med YinYoga og avslutter med en forrykende dansetime!!

Vi byr på ulike smaksprøver av varer fra Sportsnutrition, samt trekning av premier gjennom dagen!

Meld deg på å bli med!

 

  • 3T-Stjørdal
  • Lørdag 22. april
  • Fra kl 09:00
  • Gratis for 3T-medlemmer

 

Booking åpner 7 dager i forkant av arrangementet. Ordinære bookingregler gjelder.

 

YinYoga 30 med Irene kl. 09:00
En rolig yogatime med fokus på å bedre fleksibilitet rundt hofter, bekken og rygg. Opplev hvordan kroppen strekkes og styrkes, stress ned og opplev total avspenning til behagelig musikk. En treningsform vi anbefaler alle å prøve.

 

 

YogaFlow 30 med Guro kl. 09:40
YogaFlow Litt Øvet er en dynamisk yogaform, hvor posisjonene utøves i en flyt bundet sammen av pusten. Du får trent balanse, konsentrasjon, koordinasjon og smidighet.

 

 

Tredemølle 45 med Margrethe kl. 09:45

En effektiv økt på mølla med korte intervalldrag. Denne timen passer for alle – om du er nybegynner eller erfaren i løpeskoene. Du styrer tempo og intensiteten selv, med hjelp av energisk musikk som driver deg fremover. Intervalltrening er alltid lettere sammen med noen.

 

 

FunSpinn 30 med Marte kl. 09:50
En spinningtime med fokus på treningsglede og herlig musikk. Timen passer for alle som ønsker en kort og effektiv treningsøkt, samtidig som man har det gøy!

 

 

Kondis u/hopp 30 med Marte kl. 11:00

Effektiv kondisjonstime hvor vi jobber sang for sang. Enkle trinn som passer for alle. Jevn og høy intensitet gjennom hele timen. Her blir du god og svett til energisk og digg musikk!

 

 

DanceMove 30 med Irene kl. 10:20

En time med elementer fra flere ulike dansestiler, noe som skaper variasjon innen trinn og musikk. Samtidig er timen enkel å forstå, treningseffekten god, og tiden går fort. God stemning, full rulle og herlig musikk!

 

 

TabataSpinn 45 med Guro kl. 10:30

Effektiv og herlig høyintervalltrening på sykkel! Tabataintervall består av 20 sekunder arbeid og 10 sekunder pause som gjentas 8 ganger (totalt 4 min), før du får 3 min aktiv pause. Totalt kjøres 4 slike intervaller. Svettegaranti, høy energi og endorfinrus beskriver denne timen godt!

 

 

Power&Run 45 med Toril kl. 10:40

Her kombineres kondisjon og styrke i en kort og effektiv treningsøkt. Økta består av korte intervaller på mølle, kombinert med ulike styrkeøvelser både med diverse utstyr og med egen kroppsvekt. Vi jobber på tid og DU styrer tempoet på øvelsene. Det er derfor helt opp til deg hvor mye du ønsker å pushe!

 

 

Tabata Duo 45 med Ida & Toril kl. 11:40

Toril og Ida har satt sammen kondisjons- og styrkeøvelser på en artig og tøff måte! Her benyttes egen kropp som belastning, i tillegg til f. eks vekter/vektstenger, step, m.m. Tabataintervall består av 20 sekunder høyintervalltrening og 10 sekunder pause, som repeteres 8 ganger (totalt 4 min) før man får en litt lengre pause. Totalt kjøres 6 runder á 4 min.

 

 

Combat 30 med Anne Lise kl. 12:35

Combat er en treningsøkt med masse styrke og energi – der du kan leve ut kampsportdrømmene dine og ha det morsomt. Til inspirerende musikk og effektive teknikker fra Karate, Taekwondo, Kung Fu, Kickboksing og Muay Thai og Thai Chi utfordrer du fantasimotstanderne dine!

 

 

Pop-Up «Dance Off» 30 med Anne Lise kl. 13:15

En perfekt økt for deg som elsker dans! Dansetimen er inspirert av ulike dansestiler, og du trenger ingen erfaring med dans for å delta. Her er det fokus på å ha det gøy! Avslutt treningsdagen med et skikkelig «Sh’bam»!!

 

 

Del på