3T-Treningssenter » Kom i gang – Treningsgruppe
Gå til innhold Gå til hovedmeny

Kom i gang – Treningsgruppe

Trenger du en kickstart , eller er usikker på hvor du skal begynne for å komme i gang med treningen? Dette er en lavterskel treningsgruppe for deg som trenger en ekstra dytt for å komme i gang med treningen!

 

 

Tren ukentlig i gruppe over 10 uker og finn treningsgleden!

 

Gruppen passer både for deg som aldri har vært på treningssenter før, men også for deg som har ramlet ut av tidligere trenings-vaner og som ønsker en trygg inngang til hverdagen på treningssenteret.

 

På første samling blir det et felles foredrag hvor vi går gjennom hvilke faktorer som skal til for å lykkes med en livsstilsendring over tid. Du vil også få en omvisning på senteret. De påfølgende ukene vil du og de andre deltakerne få muligheten til å prøve ut mye av lavtersketilbudet som 3T tilbyr – alt fra sirkeltrening i gruppe til veiledet egentrening med apparater.

 

Varighet: 10 uker

Oppstart: Uke 36

 

3T-Steinkjer: torsdager kl 16:30

 

 

3T-Fossegrenda: tirsdager kl 17:00

 

 

3T-Rosten: onsdager kl 16:00

 

 

3T-Levanger: tirsdager kl 12:00

 

 

Kurset er gratis for medlemmer på 3T.

 

Ikke-medlemmer kan melde seg inn med kun 3 måneders bindingstid. Etter treningsgruppen er ferdig kan man velge å avslutte medlemskapet. I perioden med gyldig medlemskap har du full tilgang til alt som inngår i et ordinært medlemskap.

 

Vi oppfordrer alle ikke-medlemmer til å melde seg på treningsgruppen ved å ta kontakt med resepsjonen sitt nærmeste senter.

 

Del på