3T-Treningssenter » Workshop: Ashtanga (nivå 2) på 3T-Pirbadet
Gå til innhold Gå til hovedmeny

Workshop: Ashtanga (nivå 2) på 3T-Pirbadet

Bli med på ashtanga foredrag og praksis-kurs med Sébastien Müller!

Ashtanga yoga er en kraftfull yogaform med nøye sammensatte øvelser som blir gjort i en bestemt rekkefølge (serie). Timen gir god fysisk trening med sine sekvenser av styrkende øvelser og krevende stillinger som du fordyper deg i. Den fysiske gevinsten av øvelsene speiles også i en mental gevinst i form av at man oppøver konsentrasjon, utholdenhet og ro. Frigjøring av stramme muskler rundt brystkassen, skuldre, hofte og lår vektlegges. Undervisningen blir tilrettelagt gruppen og alle vil få individuelle korrigeringer.

 

I denne workshopen gir vi bakgrunnen for ashtanga, utforsker stillinger og praktiserer en full serie.

 

Sted: 3T-Pirbadet

Tid: 16. mars, kl.: 10:00 – 14:30

Workshopen er gratis for 3T-medlemmer!

 

Ashtanga yoga styrker rygg og mage, ben og armer. Vi bruker sekvenser av yogastillinger som lenkes i hverandre i takt med inn- og utånding.

 

 

Workshopen ledes av Sebastien Müller

Sébastien Müller gjennomførte sin Teacher Training i ashtanga yoga hos internasjonalt anerkjente Paul Dallaghan i Thailand. Sébastien har praktisert ashtanga i flere år og utnytter alltid reiser for å lære av profilerte yogier rundt omkring i hele verden. I Norge har han deltatt i workshop med ashtanga-referanser som Alexander Medin og Basia Lipska. Sébastien er også utdannet innenfor biomekanikk, som han har doktorgrad i, og bruker denne bakgrunnen for å gjøre yoga mer tilgjengelig for folk flest. Han har undervist yoga på 3T siden 2008, ledet flere workshops i ashtanga, holdt instruktørkurs i yoga og har hatt en stor påvirkning på hvordan man i dag underviser yoga på 3T.

 

 

Velkommen!

 

 

 

Del på