3T-Treningssenter » MammaTrening
Gå til innhold Gå til hovedmeny

MammaTrening

MammaTrening er det perfekte prosjektet for deg som ønsker å forebygge bekkenplager under eller etter et svangerskap og styrke kroppen med spesielt fokus på kjernemuskulatur.

 Det er et spesielt fint kurs for de som nettopp har født (fra ca 6 uker etter fødsel til ca 1 år etter) Dette er et åtte-ukers prosjekt med tett oppfølging av vår personlige trener, Anniken. 

 

Kurset går over 8 uker med 1 trening i uka. Her kan man komme alene, eller ta med seg baby. En gruppe består av max 8 deltakere. Treningene består av styrketrening med fokus på kjerne og bekkenbunn. Målet er å få kontroll på vår dype kjernemuskulatur, for å forebygge skader og plager i forbindelse med fødsel og tiden etterpå. Det vil bli fokus på egenkroppsvektsøvelser som passer alle. Vi vil at deltakerne skal få en trygg start på treningsprosessen med en riktig teknikk og riktige øvelser for dem. Alle deltakere vil få tilgang til en lukket Facebook-gruppe hvor du kan stille spørsmål, dele erfaringer og få gode tips til treningen sin. Med i prisen følger også et egentreningsprogram, gratis veiledning og et kostholdsprogram.

 

MammaTrening er en flott mulighet for å komme i gang med treningen på en trygg og riktig måte!

 

Påmelding og betaling i resepsjon eller via knappen under:

 

PÅMELDING

 

·         Pris: 3 499,- (Bindende påmelding.)

·         Varighet: 8 uker

·         Sted: 3T-Melhus

·         Tidspunkt: Fredager kl. 10:00

·         Oppstart: 04. Mai kl 10:00

·         Hvem kan være med? Gravide og nybakte mødre med barn fra 6 uker og  opptil max 1 år.