3T-Treningssenter » MammaTrening
Gå til innhold Gå til hovedmeny

MammaTrening

8 ukers oppfølging med PT på 3T-Melhus for nybakte mødre og gravide!

Dette er det perfekte prosjektet for deg som ønsker å komme i gang med riktig og sikker trening etter graviditeten med tett oppfølging av 3T-Melhus sine personlige trenere!

 

Treningsprogrammet er også tilpasset gravide. Prosjektet er tilrettelagt slik at man kan ha barnet med på timene.

 

Vi fokuserer på kjernemuskulatur og bekkenbunn! 

Over 8 uker vil en gruppe på 6 personer få 8 PT-timer med tett oppfølging av vår personlige trener Anniken Løkkeberg Trøan. Dette inkluderer også et tilpasset treningsprogram og kostholdsveiledning. Anniken er utdannet Personlig Trener og har bla. sertifisering som MammaMage-trener.

 

MammaTrenings-gruppen passer for deg som har født for 6 uker siden eller mer og vil få tilbake styrke i kjerne og bekkenbunn for en lettere hverdag. Det passer også for deg som er gravid og ønsker forebyggende trening mot bekkenplager og å opprettholde styrken mot en lettere fødsel.

 

Inkludert i pakken er en individuell treningsplan med spesielt fokus på øvelser for kjerne og bekkenbunn, samt kostholdsveiledning. Du vil bli tett fulgt opp av Anniken som er sertifisert Mammatrener igjennom hele perioden. Det vil i tillegg opprettes en Facebookgruppe for alle deltakere, hvor man kan stille spørsmål, diskutere og få ekstra tips.

 

Betaling skjer ved påmelding på nett eller i resepsjonen.

 

  • Pris: 3 499,- (Bindende påmelding.)
  • Varighet: 8 uker
  • Sted: 3T-Melhus
  • Tidspunkt:  Onsdager kl. 12:00 – 13:00

 

  • Oppstart: Velkomstforedrag mandag 16.oktober kl. 12:00 på barnepassrommet. Treningsøktene starter onsdag 18. oktober kl. 12:00.

 

 

Del på