3T-Treningssenter » Motivasjonsboost
Gå til innhold Gå til hovedmeny

Motivasjonsboost

Velkommen til en dag fylt med treningsglede!

Kle deg i energiske farger og bli med på en variert treningsdag for å booste motivasjonen! Trekning av premie på hver enkelt time og masse god stemning!

 

  • 3T-Stjørdal
  • Lørdag 4. mars
  • Fra klokka 09:30

 

Booking åpner 7 dager i forkant av arrangementet. Ordinære bookingregler gjelder.

 

PulsStep 60 Spesial med Ida og Mia kl. 09:30

En skikkelig energiboost av en time! PulsStep spesial består av 6 drag á 4 min på stepkassen, med 3 min styrke mellom hvert drag. Her får du virkelig kickstartet helgen, med energisk musikk, høy puls og to gledesspredende instruktører!

 

 

 

FunSpinn 60 med Toril og Margrethe kl. 09:30

Bli med på en musikalsk reise gjennom flere tiår! Her blir det gjensyn med både 60-, 70-, 80- og 90-tallet. Herlig musikk kombineres med en progressiv løype, hvor intensiteten gradvis øker før vi avslutter med en liten intervalldel. Det er lov å la seg inspirere av de ulike tiårene – både når det gjelder bekledning og hårsveis! Vi gleder oss.

 

 

 

DanceParty 45 med Tor kl. 10:45

Hva gir vel en større motivasjonsboost enn et DanceParty med Tor?! Her blir det herlig musikk, god stemning, masse treningsglede og et innblikk i ulike dansestiler. Dans deg inn i helga og nyt endorfinrushet!

 

 

Pop-Up 45 «Svettefest» med Margrethe kl. 11:45

Velkommen til ukas «Svettefest»! Kondisinspirert time hvor vi jobber sang for sang. Første del vil være uten hopp, før det gradvis tar seg opp når vi passerer halvveis. Kom om du liker energisk musikk, full trøkk og svettegaranti!

 

 

 

 

Del på