3T-Treningssenter » ShapeUp Convention, 29. september 2018
Gå til innhold Gå til hovedmeny

ShapeUp Convention, 29. september 2018

3T-Rosten er stolt av å kunne hoste ShapeUp Convention Trondheim 29. september 2018!

ShapeUp Convention er årets morsomste treningsdag for alle jenter som er glad i trening og en aktiv livsstil, og arrangeres av Norges største treningsmagasin ShapeUp.

 

Dette blir en dag som fyller deg med inspirasjon og ny kunnskap til egen treningshverdag, i tillegg til en real svettefest sammen med oss og landets fremste instruktører og foredragsholdere!

 

Kjøp billetter til ShapeUp Convention på 3T-Rosten i Trondheim

 

Kjøp billetter

 

Les mer om ShapeUp Convention og instruktørene

 

 

Dette får du i din billett:

 • Tilgang til alle treningstimer og foredrag
 • Treningsprogram fra utvalgte timer
 • Sunne mellommåltider fra Tine YT
 • Stand og shoppingmuligheter med gode priser
 • ShapeUp goodiebag (kan brukes som sekk/gymbag)

 

Instruktører Team-Shapeup

 • Hanna Sundquist
 • Silje Thorstensen
 • Pia Seeberg
 • Sølve Sundrehagen
 • Eva Katrine Thomsen

 

Instruktører Team-3T

 • Monica H Berg
 • Linn Opdøl
 • Cecilie K Sundet
 • Kristine Jensvold
 • Tommy M Tharaldsen
 • Trude S Vinje
 • Lene Kristine S Dahl
 • Julie Maaø
 • Ingrid Beate Jørstad

 

Velkommen til en fantastisk dag med masse treningsglede på 3T-Rosten,

Vi sees!

 

Det kan bli fotografering under noen av timene, vennligst gi beskjed til instruktør eller fotograf om du ikke ønsker å bli avbildet. Bildene blir postet som et galleri i etterkant og kan bli benyttet til videre markedsføring.

 

 


Klikk på timeplanen og se hvilke timer DU skal delta på!

 

 

Timebeskrivelser:

SOMA MOVE®

SOMA MOVE® er en helhetlig treningsform som er atletisk og samtidig myk. Du jobber med kroppen som eneste verktøy og timen foregår barbent på yogamatte. På denne timen går vi igjennom en uavbrutt serie med bevegelsesmønster som utfordrer bevegelighet, stabilitet og styrke. Flyt og kraft er sterke nøkkelord på denne timen og fokuset er å arbeide med hele kroppen som en enhet. Timen er noe yogainspirert men du trenger ingen erfaring fra yoga for å delta. Bli med på en annerledes treningsform, bli med på SOMA MOVE!
Instruktør: Silje Thorstensen.¨

 

SOMA MIND®

SOMA MIND® er en funksjonell praksis hvor vi søker stillhet og fokus gjennom utvalgte bevegelsessekvenser som roer kropp og hode. Vi jobber oss gjennom nøye utvalgte bevegelighetsøvelser på hele kroppen og skaper en god atmosfære for å stresse ned og la tankene hvile. Teknikkene er enkle og komfortable og timen passer for alle. Etter en endt SOMA MIND time vil du mest sannsynlig oppleve et økt fokus og et åpent sinn. Velkommen! Ps. Ta gjerne med en varm genser på denne timen og egen yogamatte.
Instruktør: Silje Thorstensen.

 

Bodyweight Training

En styrke time hvor vi kun bruker egen kroppsvekt. Vi jobber en og en sang etter takten til musikken. Garantert syrefest og smilepuls.
Instruktør: Martine Slotvik.

 

Pump it!

Styrke time med vektstang. Vi jobber en muskelgruppe per sang etter takten til musikken og når timen er ferdig har du trent hele kroppen. Garantert syrefest og smilepuls.
Instruktør: Martine Slotvik.

 

Er det mulig å bli sin egen PT?
Dette foredraget tar for seg enkle prinsipper innenfor fysisk og mental trening, der målet er at tilhøreren skal få innsikt i verktøy som gjør det mulig å være selvstendig med sin egen trening over tid.
Foredragsholder: Pia Seeberg.

 

Hot YinYoga

En time for nærvær til kropp & sinn. Rull ut din yogamatte i vårt oppvarmende yogarom for ro og tilstedeværelse. I denne timen vil vi ha fokus på rygg og hofter.
Instruktør: Cecilie K Sundet.

 

Hot Flow

Velkommen til en dynamisk yogatime med hele kroppen i fokus. Du konsentrerer deg kun om deg selv og din flyt, og opplever etterhvert at kropp og tanke blir i ett med bevegelsene.

Instruktør: Kristine Jensvold.

 

Sweat’n’roll

En herlig spinning time hvor vi bruker musikken og jobber etter vers/refreng prinsippet. Vi skal spurte, ha tunge tråkk, gode gammeldagse jumps og bruke alle posisjonene på sykkelen. En skikkelig feelgood time som garanterer høy puls, innslag av melkesyre og mange smil.
Instruktør: Martine Slotvik.

 

ShapeUp CardioParty
ShapeUp Cardio Party er en effektiv og intensiv kondisjonstime med enkle trinn på gulv og varierte bevegelser. Timen er intervallpreget og har høy intensitet. CarioParty er en treningstime med inspirerende musikk som garantert vil få deg til å gi det lille ekstra. Bevegelsesglede er nøkkelordet på denne timen!

Instruktør: Silje Thorstensen, Sølve Sundrehagen.

 

Foamrolling
Trygg og riktig bruk av massajerulle hvor du lærer effektive teknikker for å prestere bedre på trening og til hverdags.
Instruktør: Sølve Sundrehagen.

 

Backbend to bliss

Bakover-bøyninger er både elsket og …mindre elsket. Men vi har alle godt dem! Bli med på en myk og deilig yogaflow med fokus på hjerteåpnere. Senk skuldrene, åpne opp og la pusten ta plass i kroppen.
Instruktør: Monica Halvorsen Berg

 

Power & Play! 

La oss fargelegge litt utenfor linjene. :) Vi setter bevegelse i fokus, og legger bort ideen om hvordan den perfekte posisjonen skal se ut. Bli med på en uhøytidelig klasse med en sterk, dynamisk og leken flyt.

Instruktør: Monica Halvorsen Berg.

 

Dance Your Ass Off! 

Lyst til å få den deilige festfølelsen samtidig som du trener? Dette er den ultimate danseklassen for deg som vil slå deg løs til enkle-å-følge koreografier. En real svettefest!

Instruktør: Sølve Sundrehagen.

 

Pool Party!

Velkommen til en vanngym utenom det vanlige, med oppblåsbare dyr og feststemning. Vi lover en herlig treningsøkt hvor det blir høy intensitet og musikk som får deg i bevegelse. Timen har ingen vanskelighetsgrad og passer for hver og en. Før og etter timen vil det være mulighet for å ha det gøy i bassenget med oppblåsbare leker og dyr.

Instruktører: Julie og Ingrid Beate.

 

YT Sykkel Intervall

Denne timen er lagt opp med periodiske jobbe og hvileperioder. Løypa er oversiktlig og gir deg som deltaker mulighet til å fordele kreftene godt. Rå coaching og musikkbruk er sterke verktøy på denne timen.

Instruktør:Silje Thorstensen

 

Step, Move, Strength

En herlig og energisk steptime med enkle trinn og høy og trenings effekt. Du får utfordret hele kroppen – vi jobber høyt og lavt, seigt og eksplosivt, stabiliserende og styrkende! Timen består av intervaller med kondisjon, og funksjonell styrke med vektskive, og passer alle som liker trening med høy intensitet.
Instruktør: Lene Kristine Sjøflot Dahl

 

Crosstraining Synrgy

Bli med på en «workout of the day» i to deler. I første delen varmer vi opp, øver teknikk på de øvelsene vi skal gjennom senere i timen. Del to blir en 15 min. AMRAP (As Many Rounds and Reps as Possible) med varierte øvelser.
Instruktør: Tommy Moen Tharaldsen

 

The power of music!

Musikk og spinning hører sammen, og forskning viser at rett musikk til treningen gjør at vi øker intensiteten, prestasjonen og ikke minst treningsgleden. På denne intervalltimen skal vi la musikken styre løypa, bassen sette takten, og du kontrollerer intensiteten.
Instruktør: Trude Størmer Vinje.

 

Råsterk

Styrketrening for hele kroppen. Som PT er Linn nøye på hvordan man jobber med riktig teknikk og hvilke øvelser som er best for å bli sterkere. Både overkropp og bein skal få gjennomgå. Her får du tips til egentrening slik at du kan ta med deg øvelsene når du trener alene eller med en venn. Du velger selv hvor mye belastning du vil ha på og hvilket tempo du vil jobbe i. 8-12 repetisjoner pr. muskelgruppe.
Instruktør: Linn Opdøl.

 

Goodtimes Cardio Party

Her får du en svette fest til gode gamle slagere. Linn kommer til å bygge opp en serie med enkle og energiske trinn der vi kombinerer høy og lav intensitet. Du skal få  vite når du kan ta pause og lade opp til toppene. Etter en runde med blokk oppbygging, går vi over på sang for sang. Her blir det intervall trening. En låt med høy intensitet påfulgt av en låt med lavere intensitet for å samle krefter til neste topp.
Instruktør: Linn Opdøl.

 

ShapeUp Synrgy Circuit

På denne timen får du stasjonsbasert trening for hele kroppen med øvelser rundt synrgy apparatet. Øvelsene blir tilpasset nivå og passer for alle!
Instruktør: Hanna Sundquist.

 

ShapeUp X-FIT

Dette er en treningstime der vi trener effektivt og med høy intensitet. Du vil møte ulike øvelser, satt sammen på ulike måter, men én ting er felles for alle øktene; de er kun med egen kroppsvekt. Dette gjør øktene skånsomme mot kroppen, men samtidig utfordrende på en helt ny måte. Du blir råsterk med egen kropp! Videre vil også denne type trening sette krav til koordinasjon, smidighet, kroppskontroll og kondisjon, og resultatet blir en helhetlig og atletisk treningstime. Timen er inspirert av tradisjonell CrossFit, uten at den setter krav til at du må være i god form av den grunn; målet er å trene ut i fra eget utgangspunkt, og at du underveis skal få fokusere på deg og ditt – ingen andre.
Instruktør: Pia Seeberg

 

Shape Up Bootcamp

Dette er en variert, intensiv og gøy time der du kun bruker din egen kroppsvekt som motstand. Høy svettefaktor, powermusikk og endorfingaranti!
Instruktør: Hanna Sundquist

 

Endurance ride

En spinnklasse der du får satt utholdenheten på prøve på en litt annen måte enn intervaller. Her skal du ha kontroll på puls og pust, holde melkesyra unna så lenge du vil, helt til vi slipper oss løs og spurter til mål. Vi skal innom alle 5 pulssonene, og oppleve å kontrollere hver enkelt sone.

Instruktør: Tommy Moen Thalaldsen

 

Minibands Workout

Minibands er et genialt treningsverktøy, og kan brukes til langt mer enn kun rumpetrening. På denne timen lærer du –mange- ulike øvelser du kan ta med deg hjem I trenings-bagen, samtidig som du får deg en god treningsøkt på kjøpet. Passer for alle som liker enkle og effektive treningsverktøy – som minibands.
Instruktør: Martine Slotvik.

 

Foredrag: Mental styrketrening gjort enkelt

Foredraget tar for seg mental trening i praksis, med fokus på hvilke ferdigheter vi er opptatt av å styrke på veien mot bedre prestasjoner – selvtillit, motivasjon, fokus, viljestyrke og evnen til å regulere oss selv i gitte situasjoner. Tilhøreren får innsyn i konkrete teknikker vi bruker for å styrke disse ferdighetene, med utgangspunkt i visualisering, målsetting, indre dialog og avspenning. Hvis ønskelig kan foredraget utvides til en praktisk workshop, der tilhøreren blir dratt igjennom deler av en prosess, hvor hvert enkelt individ kan jobbe med egne mål og ferdigheter.

Foredragsholder: Pia Seeberg

 

Foredrag: Hvordan bli din egen PT?

Dette foredraget tar for seg enkle prinsipper innenfor fysisk og mental trening, der målet er at tilhøreren skal få innsikt i verktøy som gjør det mulig å være selvstendig med sin egen trening over tid.

Foredragsholder: Pia Seeberg

Del på