3T-Treningssenter » The Crosstraining Project
Gå til innhold Gå til hovedmeny

The Crosstraining Project

Kom i form med crosstraining! Her får du trent både styrke, utholdenhet og bevegelighet. Dette gjør vi både ved spesifikk trening ved å forbedre utholdenheten som f.eks. løping og sykling, ved baseøvelser for å trene styrke og statiske og dynamiske øvelser som øker bevegeligheten.

Et opplegg for 8 deltakere med tett oppfølging fra personlig trener Tommy Moen Tharaldsen med kurs og lang erfaring fra gruppetimer i styrke og utholdenhet. Prosjektet inneholder 8 økter fordelt på 8 uker, hvor treningene primært holdes i kjelleren på 3T-Ilsvika. Det vil i tillegg legges opp til økter som inneholder løping og andre aktiviteter utendørs. Prosjektet inkluderer også et tilpasset treningsprogram og kostholdsveiledning. Øktene og opplegget programmeres ut i fra dine forutsetninger og ditt nivå.

 

Kom i form med crosstraining! Her får du trent både styrke, utholdenhet og bevegelighet. Dette gjør vi både ved spesifikk trening ved å forbedre utholdenheten som f.eks. løping og sykling, ved baseøvelser for å trene styrke og statiske og dynamiske øvelser som øker bevegeligheten.  Men i all hovedsak blir det mest fokus på trening der man kombinerer øvelser innenfor styrke og utholdenhetstrening, dette for å kunne bli en allsidig og komplett atlet!

 

Passer for deg som ønsker å komme i generelt god form, bli både utholdende, sterk og smidig. Og ikke minst for deg som ønsker å lære deg god og hensiktsmessig teknikk, og lære å trene crosstraining på egenhånd i fremtiden. Rett og slett for deg som føler at du vil bli litt god i det meste!

 

Det vil opprettes en Facebook-gruppe der deltakere og PT kan holde kontakten, og det kan avtales felles treninger for deltakerne underveis i prosjektet.

 

Betaling skjer ved påmelding.

 

  • Pris: 3 499,- (Bindende påmelding.)
  • Varighet: 8 uker
  • Sted: 3T-Ilsvika
  • Tidspunkt: Tirsdager kl 11:00 – 12:30 (unntatt 10. oktober)
  • Oppstart: 22. august kl 11:00 – 13:00

 

Del på