3T-Treningssenter » The Crosstraining Project
Gå til innhold Gå til hovedmeny

The Crosstraining Project

Kom i form med crosstraining! Her får du trent både styrke, utholdenhet og bevegelighet. Dette gjør vi både ved spesifikk trening ved å forbedre utholdenheten som f.eks. løping og sykling, ved baseøvelser for å trene styrke og statiske og dynamiske øvelser som øker bevegeligheten.

Et opplegg for 12 deltakere med tett oppfølging fra personlig trenere Lars-Martin Guttormsen og Tommy Moen Tharaldsen med kurs og lang erfaring fra gruppetimer i styrke og utholdenhet. Prosjektet inneholder 8 fellestreninger fordelt på 9 uker, hvor treningene primært holdes i kjelleren på 3T-Ilsvika.  Prosjektet inkluderer også et tilpasset treningsprogram og kostholdsveiledning. Øktene og opplegget programmeres ut i fra dine forutsetninger og ditt nivå.

 

Vi programmerer opplegget med bevegelser fra de tre elementene vektløfting, kondisjonsidrett og turn (kroppsvekt). Egentreningen vil da være funksjonelle økter med øvelser fra disse elementene. Treningen vil foregå med variert intensitet. Fellesøktene med PT vil ha et stort fokus på teknikk og ferdigheter.

 

Passer for deg som ønsker å komme i generelt god form, bli både utholdende, sterk og smidig. Og ikke minst for deg som ønsker å lære deg god og hensiktsmessig teknikk, og lære å trene crosstraining på egenhånd i fremtiden. Rett og slett for deg som føler at du vil bli litt god i det meste!

 

Det vil opprettes en Facebook-gruppe der deltakere og PT kan holde kontakten, og det kan avtales felles treninger for deltakerne underveis i prosjektet. Her vil også egentreningsøktene bli lagt ut.

 

Betaling skjer ved påmelding.

 

  • Pris: 3 499,- (Bindende påmelding.)
  • Varighet: 9 uker (8 fellestreninger)
  • Sted: 3T-Ilsvika
  • Tidspunkt: Onsdager kl 18:30 – 20:00 (unntatt 21. februar)
  • Oppstart: 28. februar kl 18:00 – 20:00

 

Del på