3T-Treningssenter » The Strength Project
Gå til innhold Gå til hovedmeny

The Strength Project

Det perfekte prosjektet for deg som ønsker å få en boost i treningen din!

Et åtte-ukers prosjekt med tett oppfølging av personlig trener. Om du ønsker å ta treningen din til det neste nivået samtidig som du har det gøy er dette kurset for deg!

 

Over 8 uker vil en gruppe på 4 kvinner få 8 PT-timer med tett oppfølging av personlige trener Ida Tangstad. Dette inkluderer også et tilpasset treningsprogram og kostholdsveiledning.

 

The Strength Project er en fin mulighet for kvinner som ønsker å ta treningen til neste nivå. Vi fokuserer på å forbedre styrke, teknikk, kroppskontroll og mental styrke. I stedet for å trene styrke, bevegelse og puls adskilt, kombinerer vi disse elementene, som gjør denne måten å trene på svært effektiv. Inkludert i pakken er en individuell treningsplan med spesielt fokus på baseøvelser og crosstraining, samt kostholdsveiledning. Du vil bli tett fulgt opp av en rutinert PT gjennom hele perioden. Det vil i tillegg opprettes en Facebookgruppe for alle deltakere, hvor man kan stille spørsmål, diskutere og få ekstra tips. Vi starter og avslutter kurset med en test slik at vi kan se fremgangen i de ulike øvelsene.

Betaling skjer ved påmelding, med mulighet for å dele betalingen i to ved påmelding i resepsjonen på 3T-Solsiden.

 

·        Pris: 3 499,- (Bindende påmelding)

·        Varighet: 8 uker

·        Sted: 3T-Solsiden

·        Tidspunkt: tirsdager kl 17:30 – 19:00

·        Oppstart: 18. september kl 17:30-19:30

 

 

Del på