3T-Treningssenter » The Strength Project
Gå til innhold Gå til hovedmeny

The Strength Project

Det perfekte prosjektet for deg som ønsker å få en boost i treningen din! Et åtte-ukers prosjekt med tett oppfølging av personlig trener. Om du ønsker å ta treningen din til det neste nivået samtidig som du har det gøy er dette kurset for deg!

 På grunn av stor pågang setter vi opp et ekstra kurs!

Over 8 uker vil en gruppe på 4 kvinner få 8 PT-timer med tett oppfølging av personlige trener Lisa Laumann. Dette inkluderer også et tilpasset treningsprogram og kostholdsveiledning.

 

The Strength Project er en fin mulighet for kvinner som har stagnert, men som ønsker å ta treningen til neste nivå. Vi fokuserer på å forbedre styrke, teknikk, kroppskontroll og mental styrke. I stedet for å trene styrke, bevegelse og puls adskilt, kombinerer vi disse elementene, som gjør denne måten å trene på svært effektiv.

 

Inkludert i pakken er en individuell treningsplan med spesielt fokus på baseøvelser og crosstraining, samt kostholdsveiledning. Du vil bli tett fulgt opp av en rutinert PT gjennom hele perioden.

 

Det vil i tillegg opprettes en Facebookgruppe for alle deltakere, hvor man kan stille spørsmål, diskutere og få ekstra tips. Vi starter og avslutter kurset med en test slik at vi kan se fremgangen i de ulike øvelsene.

 

 

Det blir lite traktor-pulling på TSP, men du blir helt sikkert sterk nok til å teste det selv etterpå!

 

 

  • Pris: 3 499,- (Bindende påmelding. Betaling skjer ved innmelding)
  • Varighet: 8 uker
  • Sted: 3T-Solsiden
  • Tidspunkt: tirsdager kl 20:30 – 22:00
  • Oppstart: 05. september kl 20:30-22:30

 

Del på