3T-Treningssenter » Trugetur med Tjukkasbloggen
Gå til innhold Gå til hovedmeny

Trugetur med Tjukkasbloggen

Bli med 3T og Tjukkasbloggen på trugetur. En fortsettelse av høstens skogsturer, og enda mer gøy.
  • Hvor: Oppmøte i Kastberga
  • Når: Kl. 11:00
  • Varighet: 1-1,5 timer

 

Bli med 3T og Tjukkasbloggen på trugeturer i vinter. En effektiv treningsform som har vært viktig for Rune Glørstad bak Tjukkasbloggen sine resultater. Rune forteller at det er enklere å gå på enn man tror, men samtidig også tyngre. Det er svært skånsomt for både knær og ledd samtidig som det er en «fat-burner» av dimensjoner!

 

En trugetur kan enkelt tilpasses ulik fysisk form, så her kan alle delta. Turene er åpne for alle og gratis å delta på. Man må stille med egne truger. G-Max Tiller tilbyr alle 3T-medlemmer 25 % rabatt på staver og truger. (Du må framvise kode gitt av tjukkasbloggen for å få rabatt. Kontakt Tjukkasbloggen på melding å få koden utlevert. Tilbudet gjelder t.o.m. 3. februar.)

 

I videoen får du vite hva du trenger å vite i forhold til truger.

 

Greit å vite: Ta med sekk med klesskifte. Ulltøy innerst på kroppen. Ullsokker samt raggsokker er en stor fordel. Ikke bruk for trange sko. Alle slags sko passer i truger. Ta med næring og drikke. Kaffe/te er fint å ta med. Staver er en stor fordel selv om det er mulig å gå uten. Staver er godt å ha om man skulle ramle i djup snø. Det gjør det lettere å komme seg opp. Husk klesskifte til overkroppen til etter turen.

 

 

Vel møtt!