3T-Treningssenter » Tur til Rønningen med Tjukkasbloggen
Gå til innhold Gå til hovedmeny

Tur til Rønningen med Tjukkasbloggen

Bli med på en herlig skogstur med Rune Glørstad fra Tjukkasbloggen!

Når: Onsdag 2. oktober kl. 17:00

Oppmøte: Parkeringsplassen ved Granåsen

Varighet: ca 1,5 timer tur/retur med pause

Lengde: 4 km totalt

 

Vi går fra Granåsen, en rundtur i terrenget og deretter opp trappene i hoppbakken i Granåsen. Kaffe kan kjøpes eller drikkes ved Sparebankhytta i Granåsen etter turen hvis åpent

Turen er åpen for alle. 3T-medlemmer kan booke plass her.

 

 

Rune Glørstad fra tjukkasbloggen.no gikk ned 135 kg ved å legge om livsstilen sin helt! En av de viktigste ingrediensene i hans suksessoppskrift var å gå lange turer i skog og mark. Nå har du mulighet til å bli med Rune og 3T på en inspirerende gåtur fra Granåsen til Rønningen, og oppleve selv hvor godt en slik tur kan gjøre for kropp og sinn! Vi skal gå noe i terreng, som både er mer skånsomt for knær og hofter.  På Rønningen er det hygge med litt kaffe og mat, og noen enkle styrkeøvelser for den som ønsker det. Ta på deg sko som tåler vann og pakk sekken med litt drikke og niste. Du kan bruke staver om du vil, og du velger selv hvilket tempo du vil gå i. Ingen kommer til å gå alene. Rune anbefaler også at du tar med deg en tørr t-skjorte/genser i tilfelle du blir svett eller våt.

 

Det er mange problemer som kan løses med en gåtur i frisk luft. Her er veien målet, trivsel i fokus og helsegevinsten en bonus. Kom alene, eller ta med deg en venn! Her er alle velkommen.

 

 

Ikke-medlemmer blir påmeldt ved oppmøte.