3T-Treningssenter » Spinnchallenge 2015
Gå til innhold Gå til hovedmeny

Spinnchallenge 2015

Årets spinn challenge er i gang! Er du? Meld deg på nå!

Målet er å spinne seg gjennom 12 timer på 5 uker. Hver eneste time du deltar på blir registrert og alle som er påmeldte er med i trekningen av premier sponset av Movescount by IQniter og G-Sport. Påmeldingsknapp finner du nederst på denne sida.

 

Hver uke trekker vi premier og du kan vinne mellom pulsbelte fra Movescount eller 500,- inn på paykortet ditt. Alle som fullfører er med i trekning av 2 gavekort på 2500,- fra G-Sport.

 

Vi håper på herlige treningsøyeblikk i spinnsalene og ønsker nye og gamle spinnere velkommen!

 

Hvorfor du bør inkludere spinning i din treningshverdag!
Spinn har eksistert på treningssenter siden 1994 og har siden spredt seg over hele verden. I 1996 ble treningsformen introdusert på 3T-Treningssenter, og har siden da vært en del av gruppetreningstilbudet på 3T.

 

Spinning er i hovedsak aerob trening, der hjerte og lunger jobber effektivt, og det er en treningsform ”alle” kan delta på! Det trengs ingen koordinasjonsevne for å beherske en Spinn-time. Folk med ulik treningsbakgrunn og alder kan trene sammen, og siden det er en treningsform som ikke gir støt på knær og rygg er den i tillegg skånsom.

 

Se Spinntimer her

 

Spinning er sykling til musikk og en visualisert løypeprofil, og er den perfekte treningsformen for de som ønsker en effektiv måte å komme i form på.

 

 

 

 

3t_spinn-challenge-premier
logoremse

Del på