3T-Treningssenter » Ofte stilte spørsmål
Gå til innhold Gå til hovedmeny Gå til undermeny

Ofte stilte spørsmål

Frequently asked questions in english

 


Medlemskap

 

Hvorfor betales første periode kontant i resepsjonen?
Da treningen forskuddsbetales må første periode betales kontant ved innmelding. Betalingen dekker resterende dager i inneværende måned + neste måned. Dersom avtalegiroen ikke er kommet i orden til første automatiske trekk, vil du få tilsendt en faktura pr mail/post for neste måned. Denne fakturaen må betales, da vi ikke har mulighet til å trekke dobbelt ved neste forfall.

 

Når trekkes treningsavgiften?
Treningsavgiften betales forskuddsvis den 20. i hver måned. Dersom dette faller på en helligdag eller helg, vil det trekkes første virkedag etter dette. Vi kan dessverre ikke ha individuelle trekkdatoer.

 

Hva har skjedd når jeg får faktura på første avdrag som skulle blitt trukket automatisk fra konto?
NETS (leverandør av betalings- kort- og informasjonsløsninger) bruker 6-8 uker på å opprette avtalegiro, dermed har vi ikke fullmakt til å trekke fra din konto før dette er i orden. Dersom vi sender deg faktura pr mail/post er det fordi avtalegiro ikke har kommet i orden. Denne fakturaen må betales da vi ikke har mulighet til å trekke dobbelt ved neste forfall.

 

Må jeg fornye avtalegirokontrakten min etter 12 måneder?
Nei, kontrakten fornyer seg automatisk én måned i gangen etter endt bindingstid dersom oppsigelse ikke er signert.

 

Hva gjør jeg dersom jeg skal flytte og fortsatt er i bindingstid?
Ved fremvisning av flyttemelding fra Folkeregisteret eller bekreftelse fra studiested/arbeidsgiver kan bindingstid brytes. Ny bostedsadresse må være minimum 80 km unna nærmeste 3T-senter. Medlemskapet kan kun brytes etter en minimumstid på 6 betalende avdrag.

 

Hva gjør jeg dersom jeg blir syk og ikke kan trene?
Ta snarest mulig med legeattest som dokumenterer at du ikke kan trene, og fremvis denne i resepsjonen. Eget skjema fylles da ut. Dersom man er i bindingstid må avdragene betales hver måned som avtalt. Når bindingstiden er ferdig vil du få trene betalingsfritt iht. dokumentert fravær, før vi starter opp avdragene igjen. Legeattesten har ikke tilbakevirkende kraft. Er du ferdig med bindingstiden stopper vi avdragene og fryser medlemskapet til du er friskmeldt. Ved kontantavtale vil medlemskapet bli forlenget iht. attesten fra lege.

 

Hva gjør jeg dersom jeg blir kalt inn til avtjening av verneplikt?
Avdragene vil bli utsatt til etter avtjeningsperioden er fullført. Ta med innkallingspapirer til resepsjonen så vi får loggført perioden for fraværet. Resterende bindingstid vil starte opp automatisk ved fraværsslutt. Ved kontantavtale vil medlemskapet bli forlenget iht. innkallelsespapirer.

 

Hva gjør jeg dersom jeg skal jobbe et annet sted eller gå skole i en annen by/land?
Ta med dokumentasjon på dette til en 3T-resepsjon slik at vi får loggført fraværet ditt om du ønsker frysning av avtalen. Dersom du er i bindingstid må avdragene betales hver måned som avtalt. Når bindingstiden er over, vil du få trene betalingsfritt i henhold til fraværet før avdragene starter opp igjen. For medlemmer utenfor bindingstid vil avdragene for denne perioden bli stoppet.

 

Kan jeg ta pause fra treningen, f.eks. i ferier eller lignende?
Vi tilbyr hvilemedlemskap i opptil 2 måneder pr. kalenderår til redusert pris. Perioden må varsles minimum 30 dager før.

 

Kan jeg allikevel trene i perioden jeg har hvilemedlemskap*?

Ja, men kun da til en pris av kr 50 pr. gang. Dette gir dessverre ikke tilgang til online booking da medlemskapet er frosset.

*Gjelder kun der frys er grunnet skole- og arbeid ut av distriktet samt militærtjeneste.

Har man frosset kontrakten grunnet sykdom, må frys oppheves for benyttelse, og da i hele måneder som betales kontant.

 

Kan jeg endre til en annen avtale (anne type medlemskap) i bindingstiden?
Du kan endre type medlemskap ved å ta kontakt med resepsjonen, resterende bindetid blir videreført til det nye medlemskapet du har byttet til.

 

Kan jeg overføre medlemskapet til en annen person?
Medlemskap i bindingstid kan overføres til en annen person 1 gang i løpet av kontraktstiden mot et gebyr på 250 kroner. Overføring av medlemskap skjer på eget skjema i resepsjonen, og både du og det nye medlemmet må være tilstede. Det nye medlemmet får pris i henhold til kvalifikasjon. Nytt medlem har valget i å betale resterende måneder i avtalen kontant, eller inngå ny avtalegiroavtale med 12 mnd. bindingstid.

 

Hvorfor endrer den rabatterte medlemsprisen seg?
Rabatterte avtaler som student, offshore og bedrift til automatisk oppjusteres i pris etter endt bindingstid om ny bekreftelse ikke er mottatt. Det kreves årlig bekreftelse for å beholde rabattert pris.

 

Hvordan registrerer jeg en eventuell oppsigelse?
Det er én måneds oppsigelsestid*. Oppsigelse må skje skriftlig i den måneden man ønsker at siste avdrag skal betales. 3T har eget skjema for oppsigelse. Dette må signeres ved personlig oppmøte i resepsjonen på et av våre senter. Du vil motta en gjenpart av oppsigelsen som bekreftelse. Muntlige oppsigelser godtas ikke. Oppsigelse pr. post eller e-post er kun godkjent når du mottar bekreftelse i retur. *Med forbehold om at bindingstid er fullført.

 

Må jeg være fylt 18 år for å opprette avtalegiro?
Ja, norsk lov sier man må være 18 år for å få opprettet en avtalegiro. Foreldre/foresatte må stå ansvarlig for avtalen fram til fylte 18 år og de må signere på avtalen. Når man oppretter avtalegiro, har man selv ansvar for at den går som avtalt.
NB! Medlemmet må også signere selve medlemskontrakten.

 

 


 

 

Trening

 

Hva er en personlig trener (PT)?
Personlig trening er en treningsform hvor du gjennom hele trenings-økten får individuell oppfølging av en personlig trener. En PT vil gi deg kyndig veiledning og korreksjon under treningen. Dette vil gi en mer effektiv trening, samt at risiko for skader blir redusert.
En PT kan også hjelpe deg med oppsett av kostholdsprogram og treningsplanlegging. Alle medlemmer kan benytte seg av vårt tilbud med personlig trener. I våre resepsjoner får du kjøpt klippekort med 1, 5, 10 eller 30 klipp.

 

Får jeg hjelp til å komme i gang i treningssalen?

Ja – vi tilbyr en gratis veiledningstime, som blir din introduksjon til 3T. Her vil en dyktig veileder snakke med deg om dine mål og ønsker for treningen. Veilederen vil gi deg gode råd og tips til hvordan du bør legge opp treningen din, slik at du trives her hos oss. Du vil få en omvisning på senteret og du vil få svar på det du lurer på om egentrening, gruppetrening, trening med personlig trener, booking-appen eventuelt behandling på 3T-Klinikken.

 

Tilbyr dere fysioterapi og annen fysikalsk behandling?

3T tilbyr også bedriftshelsetjeneste, trenings- og helserelatertetjenester til næringslivet, fysikalsk behandling, rehabilitering, tilrettelagte treningsgrupper for ulike sykdommer/diagnoser og forsknings- og utviklingsprosjekter. Se gammel.3t.no/3t-tilbyr/behandling  for tilbud og kontaktinformasjon for bestilling av time.

 

Hva har jeg på når jeg skal trene?

3T ønsker et sunt og godt miljø, og en del av trivselstiltakene omhandler bekledning. I medlemskontrakten §3.5 står det:
«Av hygieniske og miljøskapende grunner skal du benytte anstendige og ikke støtende treningstøy, samt alltid benytte håndkle. 3T påberoper seg retten til å påpeke uskikket treningstøy. Rene sko som ikke sverter skal benyttes i treningssenteret.» Støtende treningstøy definerer vi ulikt for menn og kvinner. For menn gjelder det i hovedsak singlet, hos kvinner handler det f.eks. om lengde på overdel eller shorts. Les mer.

 

Hvordan bestiller jeg fast Cageball-bane?
Ta kontakt med 3T-Sluppen på telefon 932 46 850 eller Cageball Rosten på telefon 479 33 577. Leie av Cageball-baner er ikke inkludert i det ordinære medlemskapet. Drop-in spill kan bookes på cageball.no.

Hvordan ser jeg hva en gruppetime inneholder?

Du finner all relevant informasjon om hva den enkelte gruppetimen inneholder på gammel.3t.no/3T Tilbyr Gruppetrening. Gruppetimer i sal: A, B og C refererer til koordinasjonsnivået på timen.

Alle aktiviteter, gruppetimer og kurs er presentert under fanen “3T tilbyr” på www.3t.no.

Ta kontakt med resepsjonen for andre spørsmål rundt innhold og lignende på gruppetimene.

 

Hvordan bestiller jeg squashbane?
Booking av bane kan skje opptil 7 dager i forveien, og inntil 1 time før timen starter. Du kan maksimalt ligge inne med 2 forhåndsbestilte halvtimer per dag, og 2 forhåndsbestilte halvtimer totalt. Det påkreves sko som ikke sverter på squashbanene. Avbestilling må skje senest 1,5 time før squashtimen starter.

 

Kan jeg ta med en som ikke er medlem på squashtimen?
Om du ønsker å ta med en person som ikke er medlem, må vedkommende betale dagpass. Han/hun har da mulighet til å benytte hele senteret på lik linje som våre medlemmer.

 

Kan man bruke magnesium/flytende kalk i styrkesal?

Bruk av magnesium i våre lokaler er ikke tillatt på grunn av at det skaper mye søl på både gulv og stenger. (Unntaket er crosstraining avdeling på 3T-Ilsvika, 3T-Moholt og 3T-Steinkjer.

 

Trening med ledsager

Personer med nedsatt funksjonsevne kan ta med ledsager kostnadsfritt på trening. Les mer på egen side.

 

 


 

 

Generelt

 

Hvordan benytter jeg barnepass?
Flere 3T-senter har bemannet barnepass til bestemte tider. Plass bestilles via online booking eller ved å ta direkte kontakt med det senteret du ønsker å benytte. Tider for barnepass finner du på timeplanen og på våre nettsider.
Pris pr. booking pr. barn er 60 ,- og betales i resepsjonen. Du kan også kjøpe klippekort med 10 klipp til 350,-.

 

Er medlemskortet personlig eller kan det lånes ut til familie og venner?
Medlemskapet er personlig og medlemskort kan derfor ikke lånes bort. Misbruk kan føre til utestengning fra 3T.

 

Kan jeg trene på alle 3T-senterene?
Ja, forutsatt at du ikke har betalt lokal medlemspris. (Gjelder 3T-Orkanger, 3T-Levanger og 3T-Steinkjer.)

 

Kan jeg gjestetrene ved andre senter?
Du kan gjestetrene på utvalgte senter verden over. En oversikt over disse finner du ved å søke på www.healthclubs.com/passport For å få gjestetrene på andre senter trenger du IHRSA Guest Pass. Dette får du i resepsjonen på ditt 3T-senter.
Ta kontakt med det senteret du ønsker å trene på for å forhøre deg om pris på gjestetrening. Senteret må ligge minst 8 mil fra ditt eget.

 

Kan jeg bade i Trønderhallen?
I Trønderhallen får 3T-medlemmer rabatterte priser. Dette gjelder ved bruk av 3T sine garderober. Det er også mulig å kombinere svømming og trening i et totalmedlemskap. Kontakt resepsjonen for informasjon om priser og vilkår.

 

Hva er aldersgrensen på 3T?
Man kan bli fulltidsmedlem på 3T fra det året man fyller 16 år. Det er viktig at den som trener er fysisk utviklet og klar for egentrening.

 

Hva er Ungdomsmedlemskap?
Det er et tilbud til ungdom fra det året de fyller 14. Medlemskapet gir tilgang til alle gruppetimer og squash i bemannet åpningstid. Ungdom kan også trene i styrkesalen sammen med en foresatt. Se nærmere informasjon på gammel.3t.no/innmelding/ungdomsmedlemskap.

 

Hvordan verver jeg en venn?

For hver person du verver får du 250,- i verdi på ditt 3T-verdikort, som du fritt kan bruke på varer og tjenester i våre resepsjoner. Varene må kjøpes innnen 12 måneder, og kan ikke taes ut i kontanter. Du trenger ikke å møte opp sammen med den du verver, men den du verver må oppgi ditt navn ved innmelding. Vervepremier kan ikke etterregistreres.

 

Når på dagen kan jeg trene med formiddagsmedlemskap?
De som har formiddagsmedlemskap må registrere medlemskortet sitt før kl. 14.00 og forlate senteret innen kl 16:00. Gjelder også i helgene.

 

Når må jeg forlate senteret om kvelden?
Du må avslutte aktiviteten og forlate treningsområdet 30 minutter før stengetid. NB: Ved utløsning av alarm og utrykning fra vaktselskap belastes den som utløser alarmen med kr. 2500.

 

Hvilke rabatter har 3T?
Familierabatt: Familie i samme husstand får halv innmelding dersom en er medlem fra før.
Studentrabatt: Rabatterte priser for studenter.
Bedriftsavtaler: Bedrifter tilbys gunstige priser for sine ansatte. Pris avhenger av antall ansatte som skal trene.
Offshoreavtaler: For kunder som kan dokumentere over 120 reisedøgn tilbys rabatterte priser.

 

Har alle 3T-senter badstue?
Du finner badstue på 3T-Byåsen, 3T-Leangen, 3T-Midtby’n, 3T-Rosten, 3T-Saupstad, 3T-Solsiden og 3T-Steinkjer.

 

Selger dere klippekort?
Nei, men du kan kjøpe dagpass, ukeskort eller en måned kontant.

 

Fotografering
Ta til enhver tid hensyn til andre medlemmer ved fotografering og filming i treningssenteret. Fotografering, inkludert selfies, er ikke tillatt i garderobene.

 

Hvordan fungerer garderobene?
Hos 3T er det mulighet for å låse garderobeskapene. De fleste senter har system hvor man bruker hengelås. Ta med din egen, eller lei eller kjøp i resepsjonen. På enkelte senter benyttes ditt medlemskort til låsing av garderobeskap. Dusjen og badstuen kan benyttes etter eget ønske. Vi anbefaler å låse inn alle eiendeler, også sko og ytterplagg.

 

Hvordan fungerer booking av plass?
Det vil si at du kan bestille plass på timer over nettet 7 dager i forveien. Alt du trenger og gjøre er å registrere e-postadressen din i resepsjonen, så kan du registrere deg hjemmefra og være garantert plass på timen. Dersom du ikke har e-postadresse eller tilgang til internett, kan du ringe eller ta kontakt med oss direkte i resepsjonen, så hjelper vi deg gjerne! Se alle bookingreglene på egen side.

 

Hvordan få tilgang til booking?

Første gang man logger inn bruker man emailen man er registrert med som brukernavn, og fødselsdato (ddmmåå) som passord. Passord kan så endres etter eget ønske.

 

Kan man sette seg på venteliste?

Dersom en time er full kan du sette deg på venteliste (gjelder gruppe-timer og barnepass). Så snart noen booker seg av, rykker du opp på listen og  mottar e-post dersom du får plass på den aktuelle timen. (Vi ber deg kontrollere at du har oppgitt riktig e-postadresse til oss). Ventelisten er aktiv inntil 2 timer før timen starter. Dersom du likevel ikke ønsker å delta på timen, husk å book deg av for å unngå no-show gebyr.

 

Hva skjer dersom jeg ikke møter til forhåndsbooket time?

Dersom du unnlater å møte til fohåndsbooket gruppetime, eller å avbestille timen senest 2 timer i forveien, vil et no-show gebyr bli påregnet. (Dette gebyret vil innkreves selv om plassen blir fristilt 15 minutter før start).

 

Kan man få omvisning på senteret?

Om man ønsker å få en omvisning på senteret før man velger å bli medlem kan dette avtales. Ta kontakt i resepsjonen på et 3T-senter og hør når det passer.

 

Hvorfor er det smart å logge seg inn?

Når du er logget inn på 3t.no får du full oversikt over dine treninger, PT-klipp, konkurranser,  bookede timer, saldo på Paykort og mulighet til å fylle på Paykortkontoen din.

 

Hva gjør jeg om jeg har glemt medlemskortet mitt?

Om du har glemt medlemskortet ditt, må du henvende deg i resepsjonen for å få adgang til senteret. Du forplikter deg å benytte utstedt medlemskort ved ankomst. Tapt eller ødelagt kort må erstattes mot avgift. Dersom du glemmer medlemskort 4 ganger i løpet av 2 måneder, må nytt medlemskort kjøpes. Medlemskortet er personlig og kan ikke brukes av andre.

 

Del på